1. Div. Damer åbner med 1 point

17. september 2016

1. Div. Damer åbner med 1 point

Lørdag eftermiddag spillede BFH’s 1. Div. Damer 19-19 på udebane mod, et af de forventede tophold, Ajax København.

17/09-2016

 

Lørdag tog Bjerringbro FH hul på sæsonen 16/17 i damernes næstbedste række. Her ventede en udebanekamp mod Ajax København. Kampen var forudset til at blive tæt, med gæsterne fra Jylland, som underdogs. Kampen startede lidt nervøst og der skulle gå 4 minutter før første scoring. Den faldt til BFH, som dermed bragte sig foran 0-1. Herfra skiftedes de to hold til at score indtil stillingen 4-4 efter 12 min. Spil. Her fik BFH forsvaret virkelig lukket ned, med en godt stående Astrid Jakobsen i målet. De resulterede i 4 mål i streg til udeholdet på de næste 6 minutter. Forspringet holdt til pausen, hvor holdene kunne gå i omklædningsrummene med stillingen 6-10.

 

Efter pausen åbnede holdene med et hav af scoringer. På de første 6 minutter havde de scoret 8 mål, stadig med et udehold i front, så stillingen nu var 10-14. Herfra gik det dog ned ad bakke for gæsterne. Boldene bliver sendt ud over sidelinjen eller bag baglinjen. Det lagt sammen med et for langsomt returløb resulterer i, at forspringet mindskes grundet Ajax’s gode 2. Bølge kontra. 12 minutter inde i halvlegen står det således helt lige 15-15. Men så formår BFH igen at finde storspillet frem i forsvaret, samtidig med, at der skiftes keeper. Stille og roligt udbygger gæsterne igen et forspring, denne gang på 3 mål, til stillingen 16-19 med 5 minutter igen. De sidste 5 minutter brændte udeholdet dog deres chancer, hvorimod hjemmeholdet igen øjnede en sejr. Og med to minutter igen var det helt lige 19-19. Ingen af holdene formåede dog at udnytte deres chancer de sidste minutter og kampen endte derfor uden en vinder.

 

BFH træner Jesper Bangshøi udtaler efter kampen:

”Vi står super godt i forsvar i det meste af kampen. De har svært ved at komme til gode chancer i 1. Halvleg og når de gjorde så tog Astrid godt fra i målet. Vi spiller godt angrebsspil, men laver ikke super mange mål. Alt i alt en super god 1. Halvleg.

I anden halvleg smider vi nogle bolde væk, hvor Ajax derefter løber op og laver mål på anden Bølge. Vi afslutter ikke ordentlig og holder vores aftaler. Men vi får stabiliseret forsvaret og vi skifter keeper. Lidt øv, men set i baksepejlet er vi rigtige glade for 1 point herovre. Når vi kommer på den anden side af det, så er vi også tilfredse med et point.”

 

Målscorer:

Sofie Lauge: 6 mål

Kamilla Høgh: 5 mål

Line Gyldenløve: 3 mål

Lise Sundgaard: 3 mål

Rikke Enevoldsen: 1 mål

Camilla Sommer: 1mål