1. Div. Damer BFH – DHG Odense

22. oktober 2016

1. Div. Damer BFH – DHG Odense

Søndag morgen tager Bjerringbro FH’s 1. Div. Damer til Fyn for at spille sæsonens tredje udekamp, når de gæster Dalumhallerne, hvor DHG Odense venter.

 

Søndag eftermiddag kl. 13.30 fløjtes der op til kamp imellem DHG Odense og BFH i damernes 1. Division. Hjemmeholdet er kommet noget blandet fra start med 1 sejr, 1 uafgjort og 2 nederlag, som placerer dem på 8. Pladsen med 3 point. Nederlagene skal man dog ikke ligge for meget til, da det er til rækkens nummer 1 og 2. Sejren og den uafgjorte er kommet i hus i mod nogle af de hold, som Odense ligger og kæmper mod og derfor har det været godt for holdet at få de interne point imod holdene omkring dem.

 

På den modsatte banehalvdel står Bjerringbro FH. De kommer til kampen med 3 sejre og en uafgjort og en placering, som rækkens nummer 3, kun en dårligere målscorer afholder dem fra 2. Pladsen. Holdet er kommet super godt fra start og har præsteret rigtig godt i nogle af de svære kampe bl.a. med 3 point i 2 kampe på Sjælland. Søndagens gæster skal fortsætte deres gode forsvarsspil og velovervejede angreb, og så burde det ende ud i endnu en sejr, for kigger man i statistikkerne, så placeres favoritværdigheden hos BFH, da de, udover at ligger 5 placeringer højere i tabellen, vandt de to indbyrdes opgør i sidste sæson.


BFH træner Jens Steffensen:

"De er et fint hold og de har spillet lige op med topholdene, hvor de kune tabte med få mål. Vi skal spille fornuftigt for at vinde. Vi skal ramme samme forsvarsspil, som vi har præsteret hidtil og så skal vi løbe retur, da de laver ca. 1/3 af deres mål på kontra. Holdet er klar til kamp, så vi tager til Odense med god tro på egne evner og en god selvtillid i truppen."