1. Div. Damer BFH – EH Aalborg

23. september 2016

1. Div. Damer BFH – EH Aalborg

På fredag spilles der igen 1. Divisions håndbold i Bjerringbro hallen. Det sker når de lokale piger fra BFH tager imod EH Aalborg.

 

Fredag aften kl. 19.00 fløjtes der, i Bjerringbro hallen, atter op til kamp i kvindernes 1. Division. Det sker når Bjerringbro FH spiller deres første hjemmekamp i landets næstbedste række. På fredag gæster EH Aalborg hallen. EHA har netop taget hul på deres anden sæson i 1. Div. hvor de sidste år endte som nummer 11. Holdet har dog forstærket sig over sommeren, og det ser ud til, at holdet ender i den øvre halvdel i år. Gæsterne kommer med en smal hjemmesejr på 30-29 over liganedrykkerne fra SønderjyskE i sæsonpremieren.

 

BFH, som i lørdags hentede et point til Jylland efter en uafgjort mod Ajax. Her spillede de godt håndbold i store dele af kampen, og det var en klar forbedring end deres pokalkamp imod Tvis. I sæsonstarten bliver holdene tit bedre og bedre for hver kamp de spiller, da det er svært, at spille et hold ordenligt sammen til træning og i træningskampe. Sidste år endte holdenes indbyrdes opgør 1-1, hvor det var det gæstende hold der løb med sejren. Dermed har de lokale piger revanche til gode fra sidst EH Aalborg var på besøg.

 

BFH træner Jens Steffensen og Jesper Bangshøi siger op til kampen:

”De har forstærket sig op til denne sæson. Det er et fornuftigt hold, som nok ender med, at kæmpe med i toppen, så vi har en stor opgave foran os. Vi tabte stort på hjemmebanen efter jul, så vi går efter revanche. Vi skal have forsvaret til at stå godt igen og, så skal vi afslutte mere fornuftigt. De har Christina Bille, som nok er 1. Divisions bedste kontraspiller. Derudover har de nogle gode unge bagspillere, som hele tiden bliver bedre. Vi skal blive en spids skabere i angrebsspillet, så vi kan lave lidt flere mål. 19 er lige i underkanten når man gerne vil stå med 2 point efter kampen.”