1. Div. Damer BFH – EH Aalborg

12. januar 2017

1. Div. Damer BFH – EH Aalborg

Fredag aften kl. 19.00 tørner Bjerringbro FH sammen med EH Aalborg i damernes 1. Division. Her kæmpes der om to vigtige point i kampen om at undgå nedrykningsspillet.

 

Fredag kl. 19.00 i Nr. Sundby idrætscenter fløjtes der op til kamp mellem EH Aalborg og Bjerringbro FH, hvor de to point har en stor betydning for de to hold i stillingen. Fredagens værter ligger pt nr. 11 med 10 point. Dermed er de placeret som det nederste af de to hold, som skal spille om at undgå nedrykning til 2. Division. Dog har de kun to point op til BFH, som ligger lige over nedrykningsspillet. Til gengæld har de kun et point ned til 13. Pladsen og den direkte nedrykning. Holdet har vundet 1, af deres 5 sejre, i de sidste 4 kampe. Holdet har præsteret rimelig godt og lidt nogle nederlag med et mål eller tre, som kunne have givet dem nogle dyrebare point på kontoen.

 

BFH kommer til kampen med et stort nederlag til rækkens nr. 1. Holdet skal bruge fredagens kamp til at finde noget af det spil de har præsteret periodevis i løbet af sæsonen og som har givet dem point mod nogle af topholdene. Holdet ligger pt. Nr. 9 med et point ned til Vendsyssel, som ligger under stregen til nedrykningsspillet. Dermed kan en sejr i fredagens kamp blive afgørende for hvordan BFH ender i forhold til de omkringliggende hold i rækken, når sæsonen er slut. Her har de indbyrdes opgør en stor betydning, da pointene gælder ”dobbelt” i forhold til hvordan de påvirker stillingen.

 

BFH træner Jesper Bangshøi siger frem mod kampen:

”Efter en sløj indsats i sidste weekend, så skal vi op på hesten igen. Aalborg er også et hold der roder i bunden sammen med os, så det sal nok blive en tæt kamp, hvor det bliver kæmpet for hver eneste centimeter på banen. Det begynder så småt at blive alvor her i anden halvdel. Vi håber, at være top motiveret og klar, så vi kan byde dem op til dans og nuppe de to point.”