1. Div. damer BFH - Hadsten

27. februar 2019

Fredag aften er der lagt i ovnen til et brag af en kamp. Der sker når Bjerringbro FH tørner sammen med Hadsten Håndbold i et lokalopgør i damernes 1. Division.

 

Fredag kl. 19.00 fløjtes der op til kampen om Midtjylland i damernes 1. Division. Her gæster Hadsten Håndbold Bjerringbro hallen i en kamp om vigtige point i kampen om pladserne i toppen af rækken. Hadsten ligger før denne spillerunde på 5. Pladsen i rækken med 18 point for 17 kampe. Holdet kom rigtig godt fra start i januar. Efter julepausen sejrede fredagens gæster således i sine tre første kampe. Herefter har det dog set knap så godt ud for midtjyderne. Februar har været den fuldstændige modsætning til januar. Holdet har tabt de tre kampe, som var på programmet i årets anden måned. Dermed er det et Hadsten-hold, uden sejr i over en måned, der fredag besøger Bjerringbro.

 

Noget anderledes ser det ud for kampens værter. For modsat fredagens modstander har Bjerringbro FH vundet sine tre kampe i februar måned og kommer derfor med stor tro på egen evne frem mod fredagens lokalbrag. De tre sejre har gjort at BFH nu ligger på 4. Pladsen i rækken, á point med DHG på 3. Pladsen. Under sig har Bjerringbro fire point ned til fredagens gæster, som er nærmeste forfølger. De to point, der er på spil i fredagens kamp kan næsten regnes for den dobbelte værdi, da holdene ligger så tæt i tabellen.

 

BFH træner Jesper Bangshøi ser frem mod kampen:

”De er startet fint ud efter jul, men har tabt de sidste 3 kampe. De har haft svært ved at lave mål den sidste tid. De står til gengæld rigtig godt defensivt og det er klart der de har deres force. Vi skal være klar og ydmyg over for det. De kan gøre det rigtig svært at lave mål, så vi skal levere en koncentreret indsats og forsøge at lave lige så mange mål, som vi har gjort i de sidste par kampe. Vi har spillet kampe med højt tempo og det generer mange chancer, men de vil nok forsøge at trække tempoet ud af kampen. Vi har kæmpet lidt med defensiven og lukket lidt for mange mål ind. I perioder står vi fint, men i andre perioder lukker vi for mange mål ind, så vi skal steppe op defensivt til fredagens kamp. Så er det jo et lokalbrag. Vi spillede rigtig godt sidste kamp mod dem og vandt, så vi vil gerne nappe dem en gang mere. Lokalopgør er altid spændende. I mange år har vi spillet tætte opgør og det skal undrer mig hvis det ikke også bliver tilfældet på fredag.”