1. Div. damer BFH – Vendsyssel Håndbold

24. januar 2017

1. Div. damer BFH – Vendsyssel Håndbold

Torsdag aften kl. 19.30 spiller Bjerringbro FH’s en svær udekamp mod Vendsyssel Håndbold, når de gæster Arena Nord i Frederikshavn.

 

Torsdag eftermiddag drager BFH’s 1 div. damer til Nordjylland. Her venter Vendsyssel Håndbold i endnu en kamp om vigtige point i kampen om at undgå nedrykning til 2. Division. Vendsyssel er ligesom BFH ikke kommet alt for godt ind i det nye år. Med tre kampe og tre nederlag har de også hårdt brug for to point hvis de ikke skal tabe terræn i den meget tætte kamp om at undgå nedrykning. Nordjyderne havde en god periode inden jul, men har ikke kunne formå at fortsætte efter pausen. Derfor ville en evt. sejr i torsdagens sene kamp muligvis kunne starte en ny god periode for holdet og derved rykke væk fra nedrykning.

 

BFH har ligeledes brug for, at få hul på sejrene og få rykket nogle point med hjem til Bjerringbro. Efter en noget blandet afslutning på efterårssæsonen har torsdagens udehold også meget brug for at få stabiliseret sig i tabellen. Efter en god sæson start har holdet ikke kunne finde et stabilt niveau over flere kampe i træk og det har haft sin konsekvens i tabellen. BFH ligger pt. 1 point foran torsdagens modstander og ligger to point efter Horsens HK, som pt. Ligger på den sidste plads, som sikrer deltagelse i 1. Division næste sæson. En sejr er derfor nødvendig, hvis BFH stadig vil have kontakt til holdene over dem.

 

BFH træner Jesper Bangshøi udtaler frem mod kampen:

”Det er et hold som kom dårligt i gang, men har senere vidst deres klasse ved, at komme godt igen. Det er et hold med gode spillere, hvor nogle af dem er kommet nogle tilbage i løbet af sæsonen. De kommer med et hårdt fysisk pres, så der er noget at se til i vores forsvar. Der har vi haft udfordringer med at holde de to gange 30 min. Vi skal holde modstanderne mere nede for at kunne vinde og så skal vi bygge videre på vores angreb, som er blevet bedre og bedre. Vi mangler bare lige at få bolden over stregen. Vi kommer til gode chancer, men for dem ikke omsat til mål.”