Mathilde Pedersen

1. Div. Damer BFH - Vendsyssel

12. november 2018

Søndag eftermiddag tabte BFH’s 1. Divisions damer 25-20 til Vendsyssel Håndbold.

 

Søndag kl. 15.00 skulle Bjerringbro atter i aktion i kvindernes 1. Division. Her ventede Vendsyssel i Nordjylland til en kamp om point i det tætte midterfelt i rækken. Da der blev fløjtet op til kamp, var det med udeholdet i teten. Med en solid defensiv og et angreb, som kørte derudaf så det fornuftigt ud efter det første kvarter. Her var BFH foran 3-6. Herfra gik det dog helt galt for søndagens gæster, som brændte på både straffekast og 100%-chancer. Dette resulterede i en enkelt scoring for midtjyderne i de sidste 15 minutter af 1. Halvleg. Modsat udnyttede hjemmeholdet scoringskrisen til at få hentet 3-måls forspringet og bringe sig i front frem til pausen. De to hold gik i omklædningsrummene med stillingen 12-7 på måltavlen.

 

Anden halvleg blev en meget stabil affære. De to hold fulgtes ad og skiftedes stort set til at score. Enkelte gange havde BFH muligheden for at skære lidt i forspringet, men igen blev chancerne spildte. Ved stillingerne 12-9 i starten af halvlegen eller 21-18 hen imod slutningen kampen var der ellers små muligheder for at lukke sig selv ind i kampen, men Vendsyssel fik afværget i begge tilfælde og kunne efter de 60 minutter sætte to point på kontoen i det tætte midterfelt. BFH ligger nu på 6. Pladsen med 8 point for 7 kampe, men med to point op til Sønderjyske på 2. Pladsen og 3. Point ned til Fredericia på 9. Pladsen er det fortsat tæt i midten ca. 1/3 henne i sæsonen.

 

BFH træner Jesper Bangshøi siger om kampen:

”Vi udnyttede ikke vores muligheder. Vi brændte for meget og sled mere i vores angreb end vi har gjort i resten af sæsonen. Forsvaret stod fint i store dele af kampen, men de brændte chancer smitter af i den defensive ende og det udmønter sig i et nederlag. Vi spillede ikke en super kamp og når vi ikke udnytter de muligheder vi får, så vinder man ikke håndboldkampe.”

 

BFH målscorer:

Mathilde Pape: 5 mål

Louise Søndergaard: 5 mål

Amalie Pelzer: 4 mål

Mathilde Pedersen: 2 mål

Line Gyldenløve: 2 mål

Sandra Haugaard: 1 mål

Mathilde Baadsgaard: 1 mål