1. Div. Damer BFH – Vendsyssel

11. oktober 2016

1. Div. Damer BFH – Vendsyssel

Torsdag aften kl. 19.00 spiller de lokale 1. Divisions damer fra BFH igen i Bjerringbro hallen. Her tager de i mod bundproppen fra Vendsyssel Håndbold.

 

Efter en pause på små to uger, skal Bjerringbro FH’s 1. Division damehold atter i aktion i landets næstbedste række. Her skal de op i mod bundproppen fra Vendsyssel Håndbold, som mildest talt er kommet dårligt fra start. Med 3 nederlag i 3 kampe deler torsdagens gæster rækkens nederste placering med 2 andre hold er det ikke lige frem den start man havde set komme fra sidste års nummer 5. Gæsterne kæmper normalt med om billetterne til oprykning, men pt ser det dog noget anderledes ud.

 

I den modsatte ende af tabellen finder man torsdagens hjemmehold. De ligger på en del 3. Plads sammen med Ajax, kun 1 point efter førerholdet Roskilde Håndbold. BFH har fået en rigtig god sæson start med tre point ud af fire mulige på Sjælland toppet med en svær hjemmesejr. Dermed er det også værterne der kommer klart bedst ind til torsdagens kamp og skal bruge denne til, at ride videre på den gode stime holdet er inde i. Favoritværdigheden skal da også af samme grund placeres på hjemmeholdet, som derudover har lukket 7 mål færre ind pr. Kamp vel og mærket, ind torsdagens gæster.

 

Træner Jesper Bangshøi ser frem mod kampen:

”De har skiftet mange ud, det er efterhånden et helt nyt hold og når man skifter et hold ud, så tager det sin tid før man er spillet sammen. Det har resulteret i en svær start, men de er blevet bedre efterhånden. Vi skal nok få noget at se til. De har tre store skytter, som de trækker en del på i angrebet. Vi går efter 2 point og håber på vores defensiv igen fungerer godt. Vi skal steppe lidt op efter Lyngby, hvor vi lykkede lidt for mange mål ind. Hvis vi kan spille lige så disciplineret angrebsspil, som i Lyngby så ser det godt ud. Det ville være dejligt med to point igen, så står vi med 7 point i 4 kampe.”