1. Div. damer Bjerringbro FH-Hadsten SK

8. december 2016

1. Div. damer Bjerringbro FH-Hadsten SK

Lørdag eftermiddag spiler Bjerringbro FH’s 1. Divisions damer udekamp med Hadsten SK. Det sker når holdene tørner sammen i Arena Randers.

 

Lørdag kl. 15.00 spiller BFH og HSK lokalbrag i damernes næstbedste række. Når der fløjtes til kamp er det i Arena Randers, da Hadstens normale hjemmebane ikke var til rådighed. Hadsten kommer til kampen med en tremålssejr over VSH på hjemmebanen i Hadsten. Kampen var lavt scorende og Hadsten formåede at holde VSH på kun 16 mål. Og dette var ikke et engangstilfælde. Hadsten grundlægger deres sejrer på en solid defensiv toppet med et velsmurt angreb. Holdet ligger pt. På 9. Pladsen med samme antal point, som lørdagens modstander dog med 2 kampe færre.

 

BFH kommer til kampen med et 7-målsnederlag på udebane til Fredericia HK i sidste weekend. Holdet ligger pt. På 8. Pladsen i rækken efter en række kampe med svingende præstationer. Holdet havde ellers lige slået topholdet og tanket godt med selvtillid, men det var ikke nok til at slå Fredericia. BFH er dog kun 1 point efter Ringsted på 5. Pladsen, så der er stadigvæk en tæt kamp om pladserne i den øverste halvdel af divisionen. Lørdagens kamp er holdets næstsidste inden julepausen, så det kræver en sejr for at holde kontakten til den øvre halvdel i tabellen.

 

BFH træner Jesper Bangshøi siger frem mod kampen:

”Det er jo en klassiker efterhånden. Det bliver et spændende lokalbrag. De har et super godt hold, som svinger lidt i niveau, men hvis de rammer niveauet, så er de gode over hele linjen. Men vi er klar til, at se om vi ikke kan drille dem og kæmpe med om de to point. Det kræver en super god præstation og disciplineret spil. Vi skal være endnu bedre med vores afslutninger end vi har været på det sidste, da vi skal op imod en tyrkisk landsholdskeeper. Der skal vi være skarpere og være klar til, at sætte den i kassen når vi har chancen. Hun har haft kampe hvor hun lukker fuldstændigt af, og så bliver det det svært, at vinde hvis man ikke scorer mere end 16-17 mål.”