1. Div. Damer første kamp i det nye år

6. januar 2017

Lørdag d. 7 januar spiller Bjerringbro FH’s 1. Divisions damehold deres første kamp i 2017. Dette sker når rækkens førerhold Ajax København besøger det midtjyske.

 

Nu er vi kommet godt ind i det nye år og det betyder, at vi skal i gang med anden runde af kampe i damernes 1. Division. Derved skal damerne igennem samme kampprogram som før jul, nu er hjemmebanerne bare skiftet. BFH starter derfor det nye år ud med en hjemmekamp, hvor Ajax København kommer på besøg til kamp i Bjerringbro idrætspark lørdag d. 7 kl. 14.00. Det Ajax-hold der besøger det midtjyske indtager pt. Førstepladsen i damernes næstbedste række. Her har de et point mere end Sønderjyske på 2. Pladsen, men også en kamp i baghånden. Ajax leverede en noget blandet præstation op til juleferien med to sejre og to nederlag. Det ændrer dog ikke på, at Ajax er et rigtig godt hold som i mange år har kæmpet med i toppen.

 

BFH leverede også en noget svingende præstation op til julepausen. Her blev det til en sejr over det daværende tophold, samt en uafgjort og to nederlag. Holdet ligger pt. På 8. Pladsen med 12 point kun to point over nedrykningsstregen. Dermed vil de to point fra weekendens kamp gavne meget i den midtjyske lejr. Sidst de to hold tørnede sammen var i sæsonåbneren i det Københavnske. Her blev det en tæt og spændende affære, som endte uafgjort efter BFH var foran med tre med fem minutter tilbage af kampen. De to hold spiller tætte og spændende kampe når de mødes på håndboldbanen, derfor er der god grund til at besøge Bjerringbro hallen lørdag eftermiddag.