1. Div. damer hjemmekamp BFH – Odense

2. februar 2017

Lørdag eftermiddag kl. 14.00 er der spilles der igen 1. Divisions damehåndbold i Bjerringbro hallen. Det sker når Bjerringbro FH hjemme tager i mod DHG Odense.

 

Lørdag kl. 14.00 spilles der om to enormt vigtige point i Bjerringbro Idrætspark. Her tørner 1. Divisions nr. 9 sammen med nr. 12 i en kamp, der kan vise sig, at være altafgørende for de to hold, når sæsonen er slut og regnskabet skal gøres op. Lørdagens gæster kom godt fra start med anden halvdel af sæsonen, da de, hjemme på Fyn, vandt over topholdet Roskilde. Derfra har det dog været en noget anden historie i den fynske storby. Holdet har tabt de sidste 3 kampe, bl.a. til Lyngby, som holdene i lørdagens kamp ligger og kæmper med for at undgå nedrykning.

 

I den modsatte ende af banen står et hjemmehold, der ligeledes kæmper for at undgå den 12. Plads som holdet pt. Er placeret på. Det ser dog ikke helt sort ud, da de med en sejr i lørdagens opgør har muligheden for, at rykke væk fra nedrykningsspillet. Holdet har efter en skidt start på 2017 efterhånden fundet tilbage det gode spil og tempo, og væk fra tekniske fejl og brændte chancer. Pt. Ligger der fire hold inden for to point i den nederste halvdel af tabellen, så med ni kampe tilbage af sæsonen, skal holdet til, at have nogle point med fra kampene.

 

BFH trænere Jens Steffensen og Jesper Bangshøi siger op til kampen:

”De 50 gode minutter vi spillede i Vendsyssel skal vi have udvidet til 60. I torsdags var en meget tæt kamp og det bliver det nok også på lørdag. De har også haft lidt vanskeligt ved at lave mål, så det skal vi se om vi ikke kan holde dem fra, så det bliver nok en kamp med få mål. Det er et hold, der er meget op og ned i niveau, og det har ikke svinget alt for godt for dem her efter jul. Så det er to pointtørstige hold der løber på banen. Det var tæt på Fyn, hvor vi havde 55 gode minutter, nu håber vi, at vi kan gøre det færdig denne gang. Vi håber der kommer mange folk i hallen, og støtter holdet i denne lidt svære tid.”