1. Div. Damer hjemmekamp BFH-VSH

28. oktober 2016

1. Div. Damer hjemmekamp BFH-VSH

Lørdag eftermiddag tager BFH’s 1. Div. Damer hjemme imod Virum SH, når de skal forsøge at rejse sig efter sidste weekends nederlag.

 

Lørdag kl. 14.00 står Bjerringbro’s lokale 1. Divisions damer klar til at spille, når gæsterne fra i Virum Sorgenfri Håndbold kommer til Bjerringbro hallen. Lørdagens udehold kommer til kampen med sæsonens første sejr frisk i erindringen efter de vandt 25-22 over Vendsyssel Håndbold. Inden det havde klubben fra hovedstadsområdet ikke fået et eneste point i deres første fire kampe. Dette placerer gæsterne på 12. Pladsen i rækken. Kun en lidt dårligere målscore holder dem efter Horsens HK på 11. Pladsen.

 

På den modsatte banehalvdel står hjemmeholdet BFH. Holdet led i sidste weekend sæsonens første nederlag efter en kamp, hvor de ikke helt ramte det niveau, som har givet dem den gode sæsonstart. Dermed er det et holdt der går på banen efter genrejsning lørdag eftermiddag. Trods sidste weekends nederlag ligger BFH stadig godt til i toppen af rækken. Med en placering på 5. Pladsen med 7 point er de kun 1 point efter Sønderjyske på 2. Pladsen og 2 point efter Ajax på 1. Pladsen. Sidste år endte de to indbyrdes kampe med en hjemmesejr til BFH og en uafgjort i Virum-hallen.

 

BFH træner Jesper Bangshøi udtaler frem mod kampen:

”Det er en ny kamp, så nu skal vi op på hesten igen efter sidste weekends skuffelsen. De har lige fået deres første sejr, så nu tror de på det igen og så har de fået flere spillere med. Vi skal kigge på os selv og vores spil. Vi skal lave flere mål, 20 er ikke nok til en sejr, så angrebet skal tilbage på niveau. Forsvaret skal lige et gear mere op, så kan vi forhåbentlig få lidt flere kontramål, som også var en mangelvare i Odense. Men fokus er på os selv og så skal vi tilbage og spille, som i de andre kampe, så tror vi på muligheden for de to point.”