1. Div. damer hjemmekamp om vigtige point

1. februar 2017

Torsdag aften spilles der om to vigtige point i damernes 1. Division, når Bjerringbro FH hjemme tager i mod Horsens HK.

 

Torsdag kl. 19.30 spiller BFH mod HHK i Bjerringbro idrætspark om to vigtige point i kampen om at undgå nedrykning. Horsens har leveret svingende resultater i den anden halvdel af sæsonen. Her har det budt på sejre over nogle af de hold, som er placeret over HHK, samt et par nederlag til topholdene. Holdet ligger pt. På 7. Pladsen fire point foran torsdagens modstander på 10. Pladsen. Dette betyder, at torsdagens gæster langt fra er sikre på, at blive i landets næstbedste række og derfor stadig har alt at spille for i den sidste kampe af sæsonen.

 

Torsdagens værter kommer til kampen med en pokalsejr tirsdag aften i Nørre Snede. Holdet er inde i en periode hvor stemningen og spillet igen er ved, at være på det niveau det var på da sæsonen startede. Trods et nederlag til Ringsted i søndags, hvor forsvaret ikke fungerede helt optimalt har det set rigtig positivt ud for holdet, som er på vej opad i tabellen efter, at have været nede og vende i nedrykningszonen. BFH ligger pt. På 10. Pladsen med 17 point. Over dem har de Vendsyssel med samme antal point og EH Aalborg med et point mere. Holdet har derfor stadig chancen for, at sikre sin deltagelse i 1. Division næste sæson. Sidst de to hold mødtes blev det til et 8-måls nederlag til de blåblusede, så de har revanche til gode når de to hold tørner sammen torsdag aften.

 

BFH træner Jesper Bangshøi siger op til kampen:

”Kampen i dag(tirsdag) var en kamp der skulle vindes. Det var meget ”en dag på kontoret”-agtigt. Vi kom hurtigt foran og får det afgjort i 1. Halvleg og holder den hjem. Vi fik en masse spillere på banen. Det var en god angrebskamp, det skal vi fortsætte med. Det giver lidt på humøret og det mentale når man vinder, så der er noget, at bygge videre med og en masse godt spil imellem. Det satser vi på, at bygge videre på og så tage to point på torsdag. Vi ved godt det er en bedre modstander, som kræver mere fysik og hårdere forsvarsspil.”


Bjerringbro FH

v/ Mathias Halskov