1. Div. damer i lokalopgør

4. oktober 2018

Lørdag eftermiddag venter der et brag af et lokalopgør når Bjerringbro FH gæster Hadsten Håndbold i damernes 1. Division.

 

Lørdag kl. 13.30 brager Hadsten og Bjerringbro sammen i kvindernes næstbedste række, i et opgør som altid kræver en hård indsats i begge for at få begge point. Hadsten har fået en blandet start på sæsonen. Først med et nederlag på hjemmebanen til Ringsted. Efterfølgende har de dog fået gang i holdet og taget en storsejr på udebane i Fredericia. De ligger pt. nummer 6 i rækken med 2 point. Over sig har de Ringsted på 5. Pladsen med samme antal point og under sig, lørdagens modstander Bjerringbro på 7. Pladsen, ligeledes med 2 point.

 

Bjerringbro FH har ligesom Hadsten en sejr og et nederlag for de første to runder. Efter en hård start på en svær udebane, fik holdet noget af en revanche da de i første hjemmekamp fik rykket en 15-måls sejr hjem. Det har givet et løft i truppen, som skal forsøge at fortsætte den opadgående formkurve. Tager de sejren med hjem fra Hadsten overhaler de ligeledes lørdagens modstander i tabellen. Dermed er der lidt ekstra motivation, når der skal kæmpes lørdag i Hadsten.

 

Bjerringbro FH træner Jesper Bangshøi, siger frem mod kampen:

”Det er jo et lokalopgør, som plejer at være gode tætte kampe. De har skiftet rigtig meget ud og har fået ny træner, hvilket har resulteret i at de har præsteret lidt svingende. Hvis de rammer dagen er de et rigtig godt hold. Vi kan håbe at de ikke er helt sammenspillet endnu, så det højner vores muligheder for de to point. Vi skal have forsvaret til at stå lidt bedre. Der blev lagt et lag på i sidste weekend og nu skal vi se om vi ikke kan gøre det igen. Angrebsspillet har været rigtig fint, det skal vi bare fortsætte med, så ser det rigtig fornuftigt ud.”

 

 

 

 

Bjerringbro FH

V/Mathias Halskov