1. Div. damer kan afgøre det onsdag

16. april 2019

Lørdag eftermiddag tog Bjerringbro FH første stik i kampen om oprykning, da de på udebane vandt 26 - 25 over Sønderjyske. Anden kamp spilles onsdag kl. 19.00 i Bjerringbro hallen.

 

Onsdag aften kl. 19.00 kan Bjerringbro FH sikrer sig retten til at spille om en plads i ligaen til næste sæson. Det sker når Sønderjyske gæster Bjerringbro hallen til playoffkamp nr. 2. Første kamp endte efter en tæt kamp med en 1-måls sejr til BFH på 26-25. Dermed kan BFH sikrer den samlede sejr når de løber på banen onsdag kl. 19.00 i Bjerringbro hallen.

 

Den første playoffkamp forløb på samme måde, som de to kampe holdene spillede i løbet af sæsonen. En tæt og velspillet kamp over 60 minutter med spænding til det sidste. Derfor lover det godt for kampen onsdag aften, hvor der igen er lagt i ovnen til en kamp med et højt spændingsniveau. Sønderjyske skal bruge en sejr, intet andet kan bruges. Dette vil tvinge opgøret ud i en tredje kamp. Ender onsdagens kamp derimod med en uafgjort eller BFH sejr, så er Bjerringbro FH klar til oprykningskampe.

 

BFH træner Jesper Bangshøi siger frem mod kampen:

”Vi tog det første stik, og det var en vigtig sejr. Nu nulstiller vi tavlen og så skal vi have en sejr igen på onsdag, men det bliver svært. Vi spiller tætte kampe og det er marginalerne, som bliver afgørende. Vi håber folk kommer i hallen og støtter holdet. Det bliver en intens kamp, som skal vindes på fight og høj effektivitet foran kassen. Vi håber hallen bliver fyldt og skaber en fantastisk stemning til kampen.”

 

Kampen spilles onsdag d. 17 april kl. 19.00 i Bjerringbro hallen.

 

Kom i hallen og stødt pigerne.

 

Velmødt!

 

Bjerringbro FH