1. Div. damer lokalbrag ender med remis

11. december 2016

Lørdag eftermiddag tørnede Bjerringbro FH og Hadsten SK sammen, da der var lokalbrag i damernes 1. Division. Her levede kampen op til sit ry med en tæt og spædende kamp, som sluttede uden sejrsherre.

 

Lørdag kl. 15.00 blev der fløjtet op til kamp i Arena Randers. På banen stod Hadsten SK og Bjerringbro FH. To hold, som de sidste år har leverede tætte og spændende lokalopgør og denne gang var ikke en undtagelse. Udeholdet kom bedst fra start med kampens første scoring cirka et minut efter startfløjt. Også kampens anden scoring kom fra en BFH-spiller. Hadsten fik dog reduceret til 1-2 i angrebet efter. Herfra fulgtes de to hold ad med BFH i teten og hele tiden foran med en enkelt eller to. Sådan gik det i de 30 minutter halvlegen varede. Dermed kunne holdene gå i omklædningsrummene ved pausestillingen 11-12.

 

Også efter pausen var det igen BFH der kom bedst fra start. Herved fordoblede de deres føring til to mål. Anden halvleg foregik meget, som en forlængelse af første. Igen med gæsterne foran med et mål eller to og hjemmeholdet i de jagendes rolle. Med cirka tolv minutter tilbage at spille i kom hjemmeholdet så tæt på, at stillingen nu stod og varierede mellem lige og en BFH-føring på en. Seks minutter før kampen blev fløjtet af stod det helt lige 22-22. Og efter et par minutter uden scoringer bragte hjemmeholdet sig foran for første gang i kampen og dermed tog teten i sin hånd, frem mod de afgørende sidste minutter. I de efterfølgende angreb fik BFH dog bragt balance i stillingen. Med et minut tilbage af kampen bragte gæsterne sig foran med en enkelt. I det efterfølgende angreb reddede BFH’s målmand bolden med 35 sek. Tilbage. Dermed så det rigtig godt ud for udeholdet. Med 19 sekunder tilbage tager BFH-bænken timeout for at få styr på tingene. Hadsten laver helbanepres, hvilket fremtvinger en skridtkendelse på BFH med 9 sekunder igen. Her tager HSK timeout og kommer ud og spiller 7 mod 6 til sidst. De lykkedes med at få bolden ind til stregen, som scorer 1 sekund før slutfløjt. Dermed endte en utrolig spændende og lige kamp uden vinder 24-24.

 

BFH træner Jesper Bangshøi udtaler efter kampen:

”Det var en tæt hele kampen, hvor vi var i føring det meste af tiden. Vi spiller en super fin kamp. Forsvaret står fint og Astrid står godt i målet. Angrebet var også godt, vi spiller 6 mod 6 i første halvleg og 7 mod 6 i anden. Man føler lidt man har tabt kampen og står med en lidt træls fornemmelse bagefter, når nu det var så tæt på, men et point er bedre end nul, specielt når rækken er så tæt, så nu må vi håbe vi kan slutte godt af hjemme på lørdag.”

 

BFH-målscorer:

Line Gyldenløve: 7 mål

Katrine Pedersen: 4 mål

Lise Sundgaard: 4 mål

Jannie Havlykke: 3 mål

Nanna Frausing: 2 mål

Simone Kristiansen: 2 mål

Emilie Bangshøi: 1 mål

Kamilla Høgh: 1 mål