1. Div. Damer optakt BFH – TMS Ringsted

12. november 2016

Lørdag eftermiddag spiller BFH’s 1. Divisions damer igen hjemmekamp. Det sker når TMS Ringsted gæster Bjerringbro Hallen.

 

Lørdag eftermiddag spiles der om to vigtige point i toppen af kvindernes 1. Division. Det sker når TMS Ringsted, som med 10 point indtager 3. Pladsen kommer til Bjerringbro, hvor BFH venter. De har 9 point og ligger på 6. Pladsen. Dermed kan de to point flytte godt rundt i stillingen. TMS kommer til kampen med to uafgjorte mod to hold placeret i den nederste tredjedel af rækken. Inden det havde de ellers overrasket positivt med flotte resultater mod nogle af de forventede favorithold.

 

BFH kommer til kampen med en vigtig sejr i sidste weekend. Efter to nederlag på stribe var det en tiltrængt sejr Bjerringbrospillerne hev i land mod Aalborg. Dermed er det et hold med ny tro på egen evne der løber på banen til lørdagens kamp. En ting at bemærke ved sidste weekends kamp var at BFH igen fik scoret på deres chancer og derved scorer flere end 20 mål. Dette skulle gerne fortsættes hvis en sejr skal være i sigte i weekendens kamp.

 

BFH trænerne Jens Steffensen og Jesper Bangshøi ser frem mod kampen:

”Det har været et hold der har overrasket mest positivt i denne sæson. De har fået en ny stregspiller og har derudover at ganske habilt hold Deres to backs sidder på en del skyd i løbet af kampen og er sammen med stregspilleren bærende spillere på holdet. Vi vandt sidste uge, men der venter en vanskelig opgave. Vi skal styre deres skytter og stå godt specielt i midterblokken. Vi er begyndt at score flere mål igen, det skal vi blive ved med, så har vi en chance.”