1. Div. damer sejrer på Sjælland

10. december 2018

Søndag eftermiddag tørnede Bjerringbro FH sammen med Roskilde. Her blev det til en sikker udebanesejr på 24-33.

 

Søndag formiddag drog BFH’s 1. Divisions damehold ud fra Bjerringbro med retning øst mod Roskilde. Her ventede Roskilde Håndbold til en kamp om to point i det tætte midterfelt, som har dannet sig i denne sæson. Der er i skrivende stund 7 point fra 2. Pladsen og playoffkampe om oprykning, ned til 10. Pladsen og playoffkampe om at undgå nedrykning, så det er ekstra vigtige point der blev spillet om søndag eftermiddag i Roskilde Hallen. Her startede BFH det der skulle blive målrig første halvleg da de efter to minutter bragte sig i front 1-0. De to hold spillede lige op i starten af kampen, således var stillingen 3-2 efter godt seks minutter. Herfra tog BFH arbejdshandskerne på og gik i krig. Med 5 mål i træk på 8 minutter fik jyderne bragt sig i front med 4 midtvejs i halvlegen. Her skulle der en udvisning og et straffekast til før Roskilde fik brudt BFH’s stime. Trods to minutter i undertal kæmpede Bjerringbro-spillerne videre og vandt undertalsperioden 0-2 og fortsatte efterfølgende så der med ti minutter til pause stod 6-12 på tavlen. Forspringet forblev nogenlunde stabilt herfra, men blev dog udbygget med en enkelt 10 sekunder før pausefløjt. De to hold gik således til pause ved stillingen 12-19.

 

Efter pausen fortsatte søndagens gæster med det gode spil. De udbyggede stille og roligt sin føring til 12 mål midt i anden halvleg, da de scorede til stillingen 17-29. Fem minutter senere er der igen blevet lagt et par mål på jydernes forspring, så de er foran 18-32. De sidste 10 minutter sker der det, som ofte sker når det ene hold er foran med 14. Intensiteten falder i kampen, og hjemmeholdet henter lidt ind på BFH. Roskilde kom dog aldrig i nærheden og BFH kunne juble da de 60 minutter var gået. De kunne nu rejse hjem over bæltet med 2 point solidt pakket i bagagen efter en sejr på 24-33. De point bringer BFH op på en aktuel 3. Plads i rækken, dog er der enkelte hold, som har spillet en kamp eller to mindre.

 

BFH træner Jesper Bangshøi glæder sig over sejren:

”Det gik jo meget godt. Vi spillede fantastisk håndbold. Angrebet flød rigtig godt og scorede ange mål. Det gav en masse gejst, som vi tog med ned i forsvaret. Der stod keeperen også godt, så det hele spillede bare sammen. Specielt de første 20 minutter spiller vi super godt. Det var lidt en kamp for bagspillerne og de gjorde det super godt. Vi går ud og lukker det i starten af anden halvleg og kører den stille og roligt hjem. Vi er ganske godt tilfreds med at vinde med 9. Vi fik alle i spil og de leverede hver og en, en super kamp.”

 

BFH-målscorer:

Louise Søndergaard: 9 mål

Christina Haahr: 7 mål

Line Gyldenløve: 6 mål

Rikke Enevoldsen: 3 mål

Rikke Tornbjerg: 3 mål

Sandra Haugaard: 2 mål

Amalie Pelzer: 2 mål

Mathilde Pedersen: 1 mål