1. Div. damer sidste kamp i sæsonen

7. april 2017

Lørdag eftermiddag spiller Bjerringbro FH’s 1. Divisions damehold deres sidste kamp i sæsonen 2016/17 når de gæster Aabenra idrætscenter, hvor Sønderjyske venter.

 

Lørdag kl. 14.30 fløjtes der op til sidste spillerunde i damernes 1. Division. I Aabenraa Idrætscenter gæster Bjerringbro FH SønderjyskE Damer i en kamp, hvor toppen møder bunden. Sønderjyske har sluttet sæsonen godt af med fire sejre og en uafgjort i de sidste fem kampe og kommer til kampen med god tro på egne sager. Holdet ligger pt. Nummer 3 og kan dermed se frem til at inkassere den sidste billet til oprykningsspillet. Dette kræver dog at de holder Roskilde under sig. Inden sidste spillerunde fører SønderjyskE med et point, de er dog dårligst indbyrdes, så de skal vinde i lørdagens kamp, hvis de selv vil afgøre det. Dermed har de alt at spille for når de to hold tørner sammen lørdag eftermiddag.

 

På modsatte banehalvdel står BFH. De kommer til kampen efter et par gode præstationer på hjemmebanen, som resulterede i en sejr og senest et nederlag til lokalrivalerne fra Hadsten. Holdet har løftet sit niveau frem mod sæsonafslutningen også i takt med at de har haft kniven for struben i forhold til nedrykning. Holdet ligger inden sidste spillerunde på 11. Pladsen, som er den sidst mulige chance for at undgå den direkte nedrykning til 2. Division.  Dette kræver dog at de, som minimum slutter á point med Odense, som ligger på 12. Pladsen med 19 point, samme antal som BFH. Dermed skal Bjerringbro også bruge en sejr, hvis de selv ville afgøre deres fremtidige skæbne.