1. Div. damer spiller sæsonens sidste hjemmekamp

29. marts 2017

Fredag aften spiller Bjerringbro FH deres sidste hjemmekamp i denne sæson. Her står den på lokalbrag når topholdet Hadsten SK besøger Bjerringbro Idrætspark.

 

Fredag aften kl. 18.30 fløjtes der for sidste gang op til kamp i damernes næstbedste række i Bjerringbro hallen. Igen er det en kamp, hvor de to point kan have stor betydning for de to hold når sæsonen er slut. Hadsten kommer til fredagens kamp inde i en god periode. Holdet har ikke tabt siden starten af februar, hvor det siden er blevet til 5 sejre og senest en uafgjort ude mod Roskilde. Dermed er det et hold fuld af selvtillid der besøger Bjerringbro fredag aften. HSK ligger pt. Nummer 2 med 35 point og ligger dermed til en billet til oprykningsspillet. Over Hadsten ligger Ajax, som er sikrer vindere af denne sæsons 1. Division, men under sig har holdet Sønderjyske, som er to point efter og Roskilde, som har 32 point. Dermed er deres 2. Plads ikke sikret, da der stadig resterer to kampe af sæsonen, derfor har Hadsten alt at spille for når de fredag gæster hallen i Bjerringbro.

 

Hjemmeholdet kommer til fredagens kamp med en frisk sejr over Fredericia HK. Sidste fredag blev det nemlig til en 2-måls sejr efter en spændende kamp, hvor holdet var i føring det meste af kampen. Sejren kom efter en periode, hvor holdet har haft svært ved at præstere i samtlige 60 minutter, et problem, som også opstod i fredagens kamp, men som ikke stod så slemt til, som det nogen gange har gjort. Sejren gav holdet noget selvtillid og et boost til moralen, frem mod kampen på fredag. Fredagens værter ligger og kæmper i den tunge ende af tabellen, hvor to point i fredagens kamp vil resulterer i at holdet vil undgå den direkte nedrykning til 2. Division. BFH ligger pt. Nummer 11 á point med Vendsyssel på 10. Pladsen og to point efter Lyngby på den 9. Plads, som sikrer deltagelse i næste sæsons 1. Division. Under sig har Bjerringbro Odense, som ligger to point efter. Dermed er intet afgjort i bunden af 1. Division, hvor holdene stadigvæk har overlevelsen at spille for. Alle tænkelige point er derfor kærkommende.

 

BFH træner Jesper Bangshøi siger frem mod kampen:

”Det er et lokalbrag, og i disse kan alt ske. Det er en kamp, hvor der bliver gået til den, hvis dommerne tillader det. Det er et af de bedste forsvarer i rækken, så de lukker sjældent mange mål ind, så vores forsvar skal stå godt, hvis vi skal have to point. Vi ved at der bliver der gang i den i de her lokalopgør. De laver mål i perioder i løbet af kampen, men så har de også perioder, hvor de ikke scorer så meget. Vi skal undgå at have en periode, hvor de vinder med 5-6 stykker. Når alle kæmper, så ser man tit at der bliver et sjovt resultat eller to her til sidst, så vi går benhårdt efter de to point, så vi kan undgå den direkte nedrykning. Vi håber på at se mange tilskuere i hallen.”

 

Kom i hallen fredag aften kl. 18.30 og støt pigerne i kampen om de to point!

 

Bjerringbro FH

v/Mathias Halskov