1. Div. Damer taber første kamp i 2017

10. januar 2017

Lørdag eftermiddag spillede Bjerringbro FH’s 1. Divisions damer årets første hjemmekamp, hvor topholdet Ajax var på besøg. Her blev det til et noget klart nederlag 16-34

 

Lørdag eftermiddag kl. 14.00 blev der for første gang i året 2017 fløjtet op til håndbold i damernes næstbedste række i Bjerringbro idrætspark. Her startede udeholdet bedst med kampens første scoring. Dette fik BFH dog hurtigt rettet op. Sådan forløb de første 12 minutter af kampen hvor stillingen var 5-5. Herfra gik det dog ned ad bakke for værterne, som ikke formåede at finde nettet bag gæsternes forsvar og målvogter i 10 minutter. Det udnyttede Ajax til at bringe sig foran, for med syv scoringer i denne periode, fik de opbygget en komfortabel føring frem mod pausen. De sidste 8 minutter af halvlegen foregik ret lige, så de to hold kunne gå i omklædningsrummene ved stillingen 10-16.

 

Efter pausen kom gæsterne klart bedst fra start de første ti minutter. Her blev perioden vundet 3-7 og dermed udbyggede de deres føring til ti mål med 20 minutter tilbage at spille i. BFH fik dog gang i målmaskinen og fik scoret to mål, dog med et modsvar fra Ajax imellem. Dermed var stillingen 15-25 med 15 minutter tilbage af halvlegen. Her gik hjemmeholdet dog helt i stå og de fik kun scoret en gang mere resten af kampen. Modsat scoret udeholdet 9 mål det resterende kvarter og kunne derfor drage mod hovedstaden med en sejr på 16-34 og to point i bagagen.

 

BFH-målscorer:

Kathrine Pedersen: 5 mål

Rikke Enevoldsen: 3 mål

Line Gyldenløve: 2 mål

Kamilla Høgh: 2 mål

Marthe Berger: 2 mål

Helle Walentin: 1 mål

Jannie Havlykke: 1 mål