1. Div. damer taber på svær udebane

26. februar 2017

Lørdag eftermiddag havde Bjerringbro FH’s 1. Divisions damer taget turen til Ringsted. Her ventede en svær kamp om vigtige point.

 

Lørdag kl. 14.00 spillede TMS Ringsted mod Bjerringbro FH i damernes næstbedste række. Et revanchetørstigt udehold havde taget turen til Sjælland i jagten på point til den tætte kamp om nedrykning. Kampen startede meget tæt ud og de to hold skiftedes til, at score et mål eller to. BFH var foran både 3-5 og 4-6 efter ca. 10. Minutters spil, men det fik hjemmeholdet rettet op på og sørgede for balance i regnskabet ved stillingen 7-7, med godt ti minutter til pausen. Herefter lukkede hjemmeholdet helt ned i forsvaret i 5 minutter. Dette sammen med fem mål i angrebet skabte et forspring på 12-7. BFH fik igen gang i angrebet og fik halet lidt ind på værterne, som kunne gå til pause med et forspring på 15-12.

 

Anden halvleg var en meget jævn affære, hvor hjemmeholdets forspring lå og bølgede frem og tilbage mellem 3 og 5 mål. Et kvarter inde i halvlegen stod der således 22-19. Holdene fortsatte det skiftende scoringsmønster frem til kort før slutfløjt. Med godt to minutter igen var BFH nede med 28-24, men med to scoringer på et minut, var der spænding, da kampen gik ind i det sidste minut. Den spænding forsvandt dog, da værterne bragte sig foran 29-26 med 30 sekunder tilbage. De nåede og scorer en gang mere end slutfløjt og vandt dermed 30-26. BFH kunne derfor drage hjem mod Midtjylland med et 4-måls nederlag i bagagen. De ligger dog stadig over stregen til den direkte nedrykning.


BFH træner Jesper Bangshøi siger efter kampen:

"Vi får egentlig en ok start og er godt med, men så knækker det til 12-7. Så snakker vi om, at komme godt ud efter pausen, men vi kommer dårligt ud og taber 4-1 de første 3 minutter og så skal vi igen ud og hente mål. De gange hvor vi er tæt på laver vi en fejlaflvering eller en teknsik fejl og så svarer de igen. En nogenlunde tæt kamp, men vi har de der perioder der er dyre for os. Generelt en dag hvor forsvaret ikke står optimalt og lukker 30 ind og det er for mange. Det har ellers fungeret godt i de sidste par kampe. Så prøver vi os lidt frem for, at se om vi kan finde noget der virker, men det lykkedes ikke helt. I angrebet fungere det okay og vi laver 26 mål, men det var bare ikke nok i dag."


BFH målscorer:

Line Gyldenløve: 6 mål

Lise Sundgaard: 5 mål

Emilie Bangshøi: 3 mål

Katrine Pedersen: 3 mål

Marthe Berger: 3 mål

Jannie Havlykke: 2 mål

Kamilla Høgh: 2 mål

Nanna Frausing: 1 mål

Rikke Enevoldsen: 1 mål


Bjerringbro FH

V/Mathias Halskov