1. Div. Damer tabte i Horsens

21. november 2016

Søndag eftermiddag var Bjerringbro FH’s 1. Divisions damehold på besøg hos Horsens HK. Her blev det til at nederlag på 29-21.

 

Søndag kl. 15.00 stod Horsens HK og Bjerringbro FH over for hinanden i Forum Horsens. Her kom gæsterne bedst fra start efter ca. Et minuts spilletid bragte de sig foran 0-1. Herefter fulgte en meget lige start, hvor holdene skiftedes til scorer i stort set hver angreb. Lige indtil der var spillet små ti minutter. Her fik Horsens slået et lille hul på 3 mål til stillingen 7-4. Dette gjorde at gæsternes træner måtte tage en time out for at få gang i sine spillere igen. Det virkede umiddelbart også, for nu spillede de to hold igen lige op. Men det varede dog ikke mere end syv-otte minutter. Herefter var Horsens igen det skarpeste hold på banen. Dermed gik de fra 10-6, ti minutter før pausen, til 17-10 via en scoring på frikast over pausefløjtet.

 

Efter pausen fik begge hold hurtigt scoret, men så var der stilstand på måltavlen i seks minutter. En stime som BFH først fik brudt og dermed fik scoret til 19-11. De næste fem minutter var det gæsterne der sad på spillet og det kunne ses på måltavlen. Med et kvarter tilbage at spille i, havde de hentet lidt ind hjemmeholdet, så stillingen nu var 21-16 og få minutter senere 22-18. Men så fik hjemmeholdet gang i scoringerne igen. De sidste 8 minutter scorede de 4 mål mere end gæsterne, som dermed måtte tage fra Horsens efter et nederlag på 29-21.

 

BFH-målscorer:

Line Gyldenløve: 4 mål

Marie Louise Nissen: 4 mål

Camilla Sommer: 4 mål

Lise Sundgaard: 3 mål

Kamilla Høgh: 2 mål

Emilie Bangshøi: 1 mål

Rikke Enevoldsen: 1 mål

Jannie Havlykke: 1 mål

Simone Kristiansen: 1 mål