Mathilde Pedersen

1. Div. Damer tager hjemmesejr.

1. december 2018


Lørdag eftermiddag åbnede Bjerringbro FH’s 1. Divisions damer december på flotteste vis, med en 4-måls sejr hjemme over Gudme HK.

 

Lørdag kl. 14.00 blev der fløjtet op til kamp imellem BFH og GHK i damernes næstbedste række. Efter en lidt nervøs start på kampen fik BFH bragt sig på måltavlen, som første hold efter godt to minutters spil. Herfra fulgte en periode, hvor hjemmeholdet fik bragt sig i front med 6-2. Men så tog gæsterne fat og fik lukket helt ned for BFH og derved kunne Gudme bringe balance i regnskabet til stillingen 6-6 efter det første kvarter. Herefter fulgtes de to hold ad til 8-8 med ti minutter til pause. Her stemplede Bjerringbro for alvor ind i kampen og fik lavet et hul på fire mål de sidste ti minutter af halvlegen og de blåklædte kvinder kunne dermed gå til pause i front 15-11.

 

Efter pausen spillede de to hold meget lige op med hinanden det første kvarter, hvor BFH hele tiden havde været i front med 3-5 mål. Men med et kvarter tilbage fik Gudme igen lukket ned for BFH, og igen udnyttede fynboerne perioden til at mindske hullet, da de med tre scoringer i træk kun var bagud med en enkelt, da der manglede ti minutter af kampen. BFH holdte dog hovedet koldt og svarede igen med to mål og fik derved åbnet et lille hul på måltavlen. Dette hul holdte hjem og blev udbygget til et 4-måls forspring efter scoring på straffekast, seks sekunder før tid. Dermed kunne BFH juble over en perfekt start på december med en sejr på 28-24 og to point til det tætte midterfelt i rækken.


Bjerringbro FH træner Jesper Bangshøi siger om kampen:

"Det var to point og det var mega vigtigt. Det var dejligt at komme på tavlen igen og få holdt afstanden til bunden. Vi får ikke helt det flow i angrebet, som vi gerne vil have, men vi holder dem stangen. Forsvaret kom okay i gear og vi får holdt dem på 24. Det er måske lige et par mål for meget, men det var et skridt i den rigtige retning. Det holdt hårdt til sidst, men vi fik hevet sejren i hus."

 

BFH målscorer:

Amalie Pelzer: 5 mål

Line Gyldenløve: 5 mål

Mathilde Pape: 5 mål

Louise Søndergaard: 4 mål

Christina Haahr: 3 mål

Rikke Enevoldsen: 2 mål

Rikke Tornbjerg: 2 mål

Janni Havlykke: 1 mål

Sandra Haugaard: 1 mål