1. Div. Damer tog sejr i første hjemmekamp

24. september 2016

1. Div. Damer tog sejr i første hjemmekamp

Fredag aften tog BFH’s 1. Div. Damer begge point i sæsonens første hjemmekamp efter en sejr på 22-19 over EH Aalborg. Dermed har de lokale piger tre point efter de første to kampe.

 

Kl. 19.00 fredag aften tog Bjerringbro FH imod EH Aalborg i damernes 1. Division. Her skulle hjemmeholdet forsøge, at forbedre forrige weekends remis imod Ajax, hvor de brændte for mange chancer. Kampen startede ud meget tæt med BFH, som første hold på tavlen. Herefter skiftedes de to hold til, at score et mål eller to. Dog med et par minutter imellem hver scoring, da begge holdene leverede solidt forsvarsspil. Således var stillingen 6-6, 19 minutter inde i første halvleg. Herfra var det dog et BFH-hold i teten, som virkelig formåede, at lukke helt ned i forsvarsenden i hele 10 minutter. Det gjorde, med 5 scoringer i den anden ende, at hjemmeholdet fik opbygget et 5-måls forspring frem mod pausen. Dog nåede gæsterne en sidste scoring inden halvlegen var slut. Holdene kunne derfor gå til pause ved stillingen 11-7.

 

Efter pausen fortsatte den meget lige kamp på banen. Holdene blev ved med, at skiftes til, at score. Hjemmeholdets forspring lå derfor og svingede frem og tilbage, dog kom det aldrig ned på mindre end to mål. De to hold forsvarsspil faldt lidt i koncentration, som anden halvleg skred frem, hvilket resulterede i, at der blev scoret lidt flere mål i den sidste halvdel af kampen. Hjemmeholdet var dog foran hele halvlegen og kunne efter de 60 minutter række armene i vejret efter en sejr på 22-19, som sikrede dem de første 2 point i Bjerringbro hallen.

 

BFH træner Jens Steffensen siger om kampen:

”Det var en fin kamp, specielt defensivt. Vi spiller klogt og er god med bolden. Aalborg vil meget gerne løbe kontra. Det fik de jo ikke lov til, når vi ikke smider boldene væk. Og når man kan holde modstanderne under 20 mål, så har man ofte en god chance for at vinde. Maibritt Laursen blev fortjent kåret som kampens bedste spiller. Set i lyset af modstanderne i de første to kampe, så er det ikke helt tosset, at stå med 3 point. Derudover var det dejligt med så mange tilskuere i hallen.”

 

BFH målscorer:

 

Sofie Lauge: 5 mål

Kamilla Høgh: 5 mål

Line Gyldenløve: 5 mål

Jannie Havlykke: 3 mål

Lise Sundgaard: 2 mål

Nanna Frausing: 1 mål

Rikke Enevoldsen: 1 mål