1. Div. Damer vinder årets sidste kamp

17. december 2018

Lørdag eftermiddag vandt Bjerringbro FH et tæt opgør med 29-28 over TMS Ringsted.

 

Lørdag eftermiddag sluttede Bjerringbro FH den første halvdel af sæsonen af, da vandt med en enkelt i Bjerringbro hallen. Kampen startede meget lige og der blev aldrig slået det store hul for nogle af holdene. Dette skyldes til dels at angrebspillet for de to hold fungerede rigtig godt i starten af kampen. Således var stillingen 5-4 efter blot seks minutter. Halvlegen fortsatte meget tæt, dog med BFH i teten. Hjemmeholdet var igennem halvlegen det hold, som førte på måltavlen og de satte dermed TMS i en jagtende position. Der var dog ikke rykket det store på måltavlen da første halvleg var slut. Stillingen efter de første 30 minutter var 15-14 og det tegnede til 30 tætte minutter i anden halvleg.

 

Og det fik vi. Efter pausen fik gæsterne for første gang i kampen bragt sig foran, da de scorede til 15-16. Herfra fulgte en tæt affære, hvor de to hold skiftedes til at føre med en enkelt eller to. Med 12 minutter tilbage af kampen var det dog et hjemmehold i problemer. Efter at have været foran 1917 var de nu nede 22-25 og der skulle til at ske noget, hvis de to point ikke skulle over Storebælt. BFH forsvaret fik lukket godt ned i midterblokken og forhindret TMS i at score i fem minutter. Det udnyttede hjemmeholdet, som fik lukket hullet og bragt balance i regnskabet med syv minutter igen. Herfra arbejdede Bjerringbro videre og fik bragt sig i front med to med to minutter tilbage af kampen. Det lykkedes TMS at score en enkelt gang inden slutfløjt, men det var til sidst hjemmeholdet som kunne fejrer de to point og en plads som nummer 3 henover julepausen efter en tæt kamp.

 

Bjerringbro FH træner Jesper Bangshøi siger efter kampen:

”Vi slider med angrebet i anden halvleg. Vi får ikke skabt så gode chancer som i første halvleg. Så det bliver meget sidelæns og forkrampet. Forsvaret var heller ikke helt oppe og ringe og de scorer specielt for meget ind over midten. Men noget af det er også Ringsteds fortjeneste, de spiller noget godt presspil. Vi får lukket godt ned for deres kontra, som var et fokuspunkt op til kampen. Vi er super glade for de to point, som runder en godkendt efterårssæson af.”

 

BFH-målscorer:

Line Gyldenløve: 7 mål

Louise Søndergaard: 6 mål

Christina Haahr: 5 mål

Mathilde Pedersen: 2 mål

Amalie Pelzer: 2 mål

Mathilde Baadsgaard: 2 mål

Louise Engstrøm: 2 mål

Mathilde Pape: 1 mål

Rikke Tornbjerg: 1 mål

Janni Havlykke: 1 mål