1. Div. Damer vinder lokalbrag

7. oktober 2018

Lørdag eftermiddag bragede Bjerringbro FH og Hadsten Håndbold sammen i damernes 1. Division. Her blev det til en sejr på 30-24 til det undertippede udehold.

 

Lørdag kl. 13.30 blev der fløjtet op til lokalopgør i Vestjysk Bank Arena i Hadsten. Her var der lagt op til en intens og tæt kamp. En kamp, hvor hjemmeholdet var de første til at stemple ind med scoringer til både 1, og senere 2-0. Lørdagens gæster fik dog gang i offensiven og stille og roligt tog de mere fat i forsvaret, hvilket resulterede i balance på måltavlen efter godt 10 minutter ved stillingen 4-4. Herfra fulgtes de to hold ad til det 20. Minut. Her fik BFHs forsvar kun bedre og bedre fat, og det sammen med det velfungerende angrebsspil gjorde at de fik slået et lille hul til hjemmeholdet. Således gik det fra 7-7 til 11-14 de sidste 10 minutter frem mod pausen.

 

Efter pausen var det et Bjerringbro mandskab som leverede rigtig godt over hele linjen og spillede super godt håndbold. Og med et kvarter tilbage af kampen fik kampens gæster udbygget sin føring til fem mål, da de bragte sig i front 23-18. Det satte dog ikke en stopper for det fine spil, som holdet leverede. De sidste 15 minutter lå deres forspring og svingede fra 4-7 mål og ved slutningen af de 60 minutter lå forspringet således på 6 mål ved slutresultatet 30-24. BFH mandskabet kunne derfor nyde turen hjem efter en flot spillet lokalkamp med en velfortjent sejr i bagagen. Holdet indtager nu 4. Pladsen i 1. Division med 4 point.

 

En meget tilfreds BFH træner Jesper Bangshøi udtaler efter kampen:

”Vi kommer halvskidt fra start, men vi får rettet ret hurtigt op på det. Specielt forsvaret bliver bedre og bedre igennem første halvleg og fortsatte flot igennem hele anden halvleg. Det eneste sted vi havde problemer var med deres kontra, hvor de får scoret en 5-6 mål, så fjerne man dem ser det rigtig fornuftigt ud med defensiven. Offensivt løser vi det rigtig flot og scorer to gange 15 mål mod et af de gode forsvarshold, så det er absolut godkendt. Det er meget opløftende, at se den præstation piger leverer og så samtidigt, at få to point med hjem fra en svær udebane. Det giver også et boost i stemningen i truppen og vi står med en rigtig fed følelse her bagefter.”

 

BFH-målscorer:

Line Gyldenløve:        10 mål

Mathilde Pedersen:     5 mål

Mathilde Pape:           4 mål

Christina Haahr:         4 mål

Amalie Pelzer:            3 mål

Rikke Enevoldsen:      3 mål

Sandra Haugaard:      1 mål

 

 

Bjerringbro FH
V/Mathias Halskov