1. Div. Damer vinder over førerhold

28. november 2016

Lørdag eftermiddag kom førerholdet fra Roskilde på besøg i Bjerringbro hallen. Her ventede hjemmeholdet en svær udfordring, som de overkom og vandt 28-26.

 

Kl. 14.00 lørdag eftermiddag blev der fløjtet op til kamp mellem BFH og RH i Bjerringbro idrætspark. Her var hjemmeholdet underdogs, men det stoppede dem ikke i at kæmpe for sejren og med kampens første mål kunne de ikke få en bedre start. Det chokerede dog ikke gæsterne, som i løbet af de næste 10 minutter fik bragt sig foran 2-5. Dette lignede starten på en lang kamp for hjemmeholdet, men med en solid defensiv, som holdte Roskilde fra at score i 10 minutter, bragte BFH sig igen i front med 7-5. De sidste ti minutter af halvlegen udbyggede hjemmeholdet føring til 5 mål. Således kunne de gå i omklædningsrummet ved, den lidt overraskende, pausestilling 15-10.

 

Efter pausen skulle gæsterne ud og jagte BFH’s føring, men hjemmeholdet gav sig ikke uden kamp. De to hold skiftedes til at score et mål eller to, hvilket resulterede i, at værterne altid var foran med 3-5 mål. Midtvejs inde i halvlegen var stillingen havde begge hold scoret 7 mål, så måltavlen således vidste 22-17. Herfra begyndte gæsterne at hale ind på hjemmeholdets forspring og da de scorede tre mål i rap med 7 minutter tilbage af kampen, var BFH’s føring skrumpet til 1 mål. Hjemmeholdet fik dog gang i målmaskinen igen og kunne spille lige op med Roskilde de sidste minutter. Dermed tog hjemmeholdet sejren og begge point efter en stor indsats fra samtlige spillere. Holdet fik derfor to vigtige point til den samlede stilling.

 

BFH træner Jesper Bangshøi siger om kampen:

”Vi kommer ikke super godt fra start og ved 2-5 går over til 7 mod 6. Her begynder forsvaret også at få mere ved og så står den 15-10 ved halvleg, så det så rigtig godt ud. Vi har rimelig styr på det i løbet af anden halvleg, men de kommer tæt på ved 24-23, men vi holder hovedet koldt og skaber forspring igen. De sidste minutter laver helbanepres og får scoret tre hurtige mål, men vi holder den hjem. Vi spillede godt angrebsspil og forsvaret stod godt i store perioder af kampen. Det var forløsende med en sejr.”

 

BFH-målscorer:

Marie Louise Nissen: 8 mål

Line Gyldenløve: 7 mål

Lise Sundgaard: 6 mål

Kamilla Høgh: 2 mål

Rikke Enevoldsen: 2 mål

Camilla Sommer: 2 mål

Janni Havlykke: 1 mål