Mia Møller

1. div. damerne på udebane

6. september 2019

1. divisionsdamerne starter den nye håndboldsæson på udebane mod nyoprykkerne  fra Stjernen Odense. Kampen spilles i Sct. Jørgens Hallen i Odense på søndag.                                                                                                                         

Fra sidste sæson, hvor Bjerringbro var med i oprykningsspillet til Håndboldligaen, er der sket en stor udskiftning på holdet. Der er kommet flere klassespillere til den nye sæson, (Clara Bak, Stephanie Andersen, Cilla Sturm, Sofie Lund Nielsen, Maria Højgaard, Eline Osland, Emma Laursen og Mia Møller) som en god erstatning af udskiftningen, som gør at holdet stadigvæk skulle kunne  få en god sæson.                                                                                                                                                             

Optakten til denne sæson er foregået med en træningsturnering i Norge, hvor holdet har mødt gode norske og svenske hold. Derudover er der spillet en række træningskampe mod hold fra 1. division, hvor der blev sluttet af med en kamp mod et andet nyoprykkerhold, Sæby Håndbold, der blev besejret med en halv snes mål i tirsdags i Bjerringbro Idræts- & Kulturcenter.                                                                                                                                                                

Kendskabet til Stjernen Odense, er meget sparsomt. Holdet kommer helt sikkert med en masse gejst og stor selvtillid, som kendertegner næsten alle oprykkerhold. Her skal bjerringbro-spillerne være klar fra start og sætte sig på kampen, så er der også gode muligheder for at få en sejr i den første kamp og få 2 vigtige point med hjem fra Odense.                                                                                                                                                                                                                    

Bjerringbro FH