1. Div. damers første hjemmekamp

27. september 2018

Fredag aften spiller Bjerringbro FH’s 1. Divisions damer sæsonens første hjemmekamp. Her får de besøg når Oddense-Otting Håndbold gæster Bjerringbro Idrætspark.

 

Fredag aften kl. 19.30 fløjtes der atter op til en ny sæson 1. Divisions damehåndbold i Bjerringbro hallen. Det sker når Bjerringbro FH for første gang tager imod Oddense-Otting håndbold. Fredagens gæster er rykket op til denne sæson og kommer med et hold bestående af unge spillere, som ikke har spillet en hel sæson på dette niveau, blandet med et par erfarende kendinge af 1. Division. OOH startede sæsonen ud med et besøg fra Roskilde Håndbold. Her kom oprykkerne på prøve da de hurtigt kom bagud derfra måtte bruge resten af kampen på at få indhentet gæsterne på måltavlen. Det lykkedes dog ikke og Oddense-Otting måtte indkassere sæsonens første nederlag på 28-32.

 

Ligeledes kommer fredagens værter også til anden spillerunde med et nederlag i bagagen. Det var en realitet, da holdet startede på en svær udebane i Horsens. Horsens er blandt favoritterne til pladsen, som giver direkte oprykning til ligaen, og holdet var derfor en for stor mundfuld for et Bjerringbro mandskab, som aldrig helt fik defensiven op at stå. Sæsonåbneren endte derfor med et nederlag på 29-18 til Bjerringbro, som nu jagter genoprejsning, når de fredag spiller sæsonens første hjemmekamp.

 

Bjerringbro FH træner Jesper Bangshøi siger frem mod kampen:

”Det er jo et oprykkerhold vi skal i kamp med, så det er altid lidt spændende. Vi kender dem ikke så godt endnu, men sådan er det med oprykkerholdene. Man ved ikke helt hvad de kommer med når man møder dem første gang og så helt i starten af sæsonen. Så det bliver en hel anden kamp end den i Horsens. Vi skal gerne have to point i bogen og det er sådan set ligegyldigt hvordan kampen forløber, bare vi står med en sejr til sidst. For at det skal lykkedes skal vores forsvar stå bedre i sammenspil med vores keeper. Hvis vi får lukket godt af i defensiven, så kan det være det lønner sig i noget kontra. Angrebsmæssigt ser det okay ud. Vi kommer fint til chancer, så skal vi bare hæve scoringsprocenten en lille smule før helt op og ringe. Vi glæder os til at spille endnu en sæson og håber der kommer mange i hallen.”

 

 

Velmødt i Bjerringbro hallen fredag d. 28 kl. 19.30.

 

Bjerringbro FH
V/Mathias Halskov