1. Div. damers sidste kamp

4. april 2019

Lørdag eftermiddag spiller Bjerringbro FH’s 1. Divisions damer den sidste kamp i dette års turnering. Det sker når Roskilde gæster Bjerringbro hallen.

 

Lørdag kl. 13.30 fløjtes der op til den sidste kamp i dette års 1. Division. Her mødes Bjerringbro FH Roskilde Håndbold. Sjællænderne kommer til det midtjyske efter de i sidste spillerunde sikrede sig endnu en sæson i landets næstbedste række. Roskilde har gennem hele sæsonen været en del af det tætte felt, som har besat pladserne i midten og lige over bunden af rækken. Med 12 point i forårets kampe har holdet samlet 21 point sammen for 21 kampe. Dette resulterer i en 6 plads i tabellen, dog er holdet kun et point efter DHG på 4. Pladsen og ligeledes 1 point foran Gudme HK på 8. Pladsen. Dermed er holdets endelig placering langt fra afgjort når de gæster Jylland lørdag eftermiddag.

 

Bjerringbro FH sikrede med en sejr i sidste spillerunde 3. Pladsen i rækken. Dette er frugten af et solidt forår med 8 sejre i 11 kampe. Holdet har vundet seks af de sidste syv kampe og det ene nederlag var et knebent et af slagsen til rækkens førerhold Horsens. BFH har dermed ramt formkurven helt rigtigt frem mod sæsonafslutningen og de to playoffkampe, som venter om hjørnet. Det er derfor vigtigt at holde stimen i gang når holdet spillet turneringens sidste hjemmekamp.

 

BFH træner Jesper Bangshøi siger frem mod kampen:

”Det er jo sidste kamp i turneringen. Den har ikke den store betydning udover lidt kosmetisk for Roskilde. De vil nok gerne have revanche fra sidst, så de kommer og giver den gas, men det ser vi frem. Det er to hold som gerne vil frem ad banen og som normalt scorer mange mål, så der er lagt op til noget seværdigt og underholdende håndbold. Der kommer forhåbentlig en masse mennesker i hallen, så må vi levere en ordentlig indsats, så vi kan slutte ordentligt af inden vi skal spille playoffkampe.”