1. divisions damerne mod SønderjyskE

2. januar 2020

På lørdag indleder Bjerringbro FH anden halvdel af håndboldsæsonen med en svær udekamp mod SønderjyskE i damernes 1. division. Kampen i efteråret tabte Bjerringbro FH  med 22-27 på hjemmebane, men på det tidlige tidspunkt på sæsonen var holdet ikke så godt sammenspillet p.g.a. af stor udskiftning på holdet op til sæsonstarten. Dette er blevet meget bedre siden. Bjerringbro FH sluttede fint af før jul med en sejr over Hadsten Håndbold på 29-22.
Selv om hjemmekampen blev tabt til lørdagens modstander har Bjerringbro FH en ganske god statistik mod lørdagens modstander. SønderjyskE var det hold Bjerringbro FH mødte i kvalifikationsspillet til Håndbold Ligaen i sidste sæson. Her trak de blåblusede det længste strå med knebne sejre i begge kampe. Der er ingen tvivl om at der bliver en tæt og tempofyldt kamp i Åbenrå Arena på lørdag eftermiddag. Begge hold har leveret svingende præstationer i første halvdel, hvor man har tabt til bundhold og derefter skabe gode resultater mod topholdene.
SønderjyskE har hver sæson ambitioner om at skulle spille med i Top-3 for at være i betragtning til oprykningen til Ligaen og indtil videre ligger holdet netop nr. 3, mens Bjerringbro FH indtager 4. pladsen. De blåblusede har trænet godt op til kampen i julepausen og træner-teamet forventer også at holdet leverer en god indsats trods udebane. Kampen spilles kl. 15.