1. divisionsdamerne møder TMS, Ringsted

2. oktober 2019

Lørdag eftermiddag kl. 13.30 spiller Bjerringbro FHs 1. divisionsdamer deres anden hjemmekamp i sæsonen. Modstanderen hedder TMS, Ringsted. Sjællænderne kommer til Bjerringbro med blot 2 point på kontoen efter deres første 3 kampe.
I sæsonpremieren hjemme tabte TMS, Ringsted til nedrykkerne fra Ringkøbing Håndbold med 19-28, tog så til DHG og vandt måske en overraskende sejr på 30-27, for så at tabe hjemmekampen til Vendsyssel Håndbold med 20-25. Ser man på holdets modstandere i disse 3 kampe, er det de 3 hold, der topper 1. division i øjeblikket.
TMS, Ringsted har op til denne sæson måtte sige farvel til nogle gode spillere, men har også forstået at få udfyldt de ledige pladser på bedste vis. Holdet består af et par dygtige målmænd, god playmaker og et par gode skytter i bagkæden. Man bør have stor respekt for holdet, selv om der kun står 2 point på kontoen.
 
Hjemmeholdet Bjerringbro FH har gjort det rigtig godt trods stor udskiftning på holdet fra sidste sæson, 3 kampe og 4 point viser tabellen og indtager i øjeblikket 5. pladsen i divisionen. Holdet har også bevist at det hører til i den bedre halvdel af divisionen, hentet 2 udebanesejre over de fynske hold IF Stjernen Odense og Gudme HK. Til gengæld tabte de sæsonpremieren hjemme mod SønderjyskE, hvor muligheden mod slutningen af kampen var der for at spille lige op med sønderjyderne, som dog reddede sig i land i de sidste minutter.

Om dagens kamp ser trænerteamet fra Bjerringbro FH gode muligheder for en hjemmebanesejr trods en dygtig modstander i TMS, Ringsted. Kan vi bygge lidt på i alle parametre fra sejren over Gudme HK i lørdags, vil vi have gode chancer for en ny sejr. Vi skal være tålmodige i vort angrebsspil, tage de rigtige beslutninger og endvidere håbe på, at vi kan få lidt mere gang i contraspillet, som ikke rigtig har været optimalt i de første kampe. Lykkes det, samtidig med vi får lukket godt af i defensiven, for deres playmaker og gode skyttere, så kan det være det lønner sig i nogle nemme contrascoringer.
Vi er topmotiverede til at ville vinde den første hjemmesejr i sæsonen. Vi glæder os til at spille på hjemmebane og håber på god opbakning.

Bjerringbro FH