11 mål på 11 forsøg

1. divisionsdamerne uddelte "Bøllebank"

7. januar 2021

Bjerringbro FH uddelte “BØLLEBANK” til EH Aalborg

Bjerringbro FHs 1. divisionsdamer leverede torsdag aften en artig overraskelse i damernes 1. division på hjemmebane mod EH Aalborg, som blev sendt hjem til det nordjyske med et kæmpe nederlag på hele 33-23 efter 15-12 ved pausen.
Begge hold var ganske godt forberedt til opgøret. Udeholdet startede med en offentsiv forsvarsformation med formået om at kunne neutralisere Line Gyldenløve. Hjemmeholdet havde også forberedt sig godt ved i angrebet at spille 7 mod 6. Det var nok hjemmeholdet, der havde mest held med denne taktik. Det var i hvert fald hjemmeholdet, der dominerede og spillede en fremragende 1. halvleg. Bjerringbro FH var i teten hele halvlegen, hvor kun den tidligere bjerringbrospiller Emma Laursen var en trussel overfor et godt spillende hjemmehold. Hun scorede 7 og hendes 8 mål i første halvleg. Dette kunne dog ikke forhindre Bjerringbro FH i at gå til pausen med en fortjent føring på 15-12.
Man forventede at Aalborgholdet ville komme med noget mere i 2. halvleg, da holdet bestemt ikke imponerede i de første 30 minutter. Det taktiske blev ændret til en 6-0 forsvarsformation. Denne ændring passede bjerringbroholdet ganske fint, hvor spillerne næsten scorede efter behag med gode afslutninger. Forsvaret stod godt med en velspillende Clara Bak i målet. Holdet havde nemt ved at øge føringen og vandt en kæmpesejr på hele 33-23.
Det var et hjemmehold, som nok spillede sæsonens bedste kamp. Præstationen blev ikke mindre af, at det måtte undvære Louise Søndergaard (corona) og Emilie Bangshøi (skadet).
Alle spillere gjorde det fremragende, vi kunne nævne dem en efter en ved navn, men skal der fremhæves en “Miss 100%” i denne kamp, må det blive Line Gyldenløve, 11 mål på 11 forsøg, som også gjode hende til kampens spiller. Fremragende præstation!
Bare synd at kampen ikke måtte have tilskuere på “lægterne denne aften, men Bjerringro FH håber, at mange har fulgt kampen på LIVE-STREAM.

Målscorer for BFH: Line Gyldenløve 11
Cilla Jespersen 4
Marlene Dahlmann 4
Rikke Tornbjerg 4
Mathilde Pape 3
Line Frandsen 3
Janni Havlykke 2
Iben Lynnerup 1
Sandra Haugaard 1
Næste kamp er lørdag den 16. januar kl. 14 hjemmekamp mod Hadsten Håndbold                                                                                 HKKA