2. Oprykningskamp

29. april 2019

Onsdag aften gælder kun en sejr, hvis Bjerringbro FH skal holde liv i drømmen om oprykning, når Ajax København gæster det midtjyske.

 

Onsdag aften kl. 19.00 spiller BFH’s bedste dame hold det, som kan blive sæsonens sidste kamp. Ajax levede op til favoritværdigheden i opgørets første kamp og kan nu sikre et år mere i ligaen, hvis de bare får uafgjort i onsdagens kamp. Efter nederlaget på 30-27 i Bavnehøj Arena lørdag eftermiddag er jyderne derimod tvunget til en sejr, hvis sæsonen skal forlænges til en tredje og absolut sidste kamp i sæsonen.

 

Bjerringbro træner Jesper Bangshøi siger frem mod kampen:

”Vi skal meget bedre fra start end vi kom i lørdags. Efter vi kommer i gang spiller vi en rigtig fin kamp og får kæmpet os tilbage, men vi får aldrig helt lukket hullet. Vi skal spille mere koncentreret i angrebsspillet og være en tand mere skarpe foran mål. Derudover skal der steppes et trin op defensivt. 30 mål er lidt for meget, men heller ikke helt skidt, når man tager i mente at det er et hold fra ligaen. Vi tror på det endnu og håber der kommer en masse i hallen og vil dele oplevelsen med os”

 

Kom i hallen og støt pigerne i deres sidste hjemmekamp i en utrolig flot sæson.

 

Det er i Bjerringbro hallen onsdag d. 1 maj kl. 19.00.

 

Bjerringbro FH