Iben Lynnerup scorede 2 mål

4. sejr på stribe

30. september 2021

Torsdag aften spillede Bjerringbro FHs 1. divisionsdamer på udebane mod AGF Håndbold. Holdet skulle blot bruge 45 minutters flot spil for at besejre holdet fra Smilete By med 34-31, efter en føring på 18-12 ved pausen.
Bjerringbroholdet havde fra starten af kampen godt styr på AGFerne og skaffede sig en føring på et par mål i det første kvarter. Holdet havde forbavsende let ved at score mål og fik i det sidste kvarter lavet et pænt hul til hjemmeholdet, der måtte se Bjerringbro FH gå til pausen med en føring på 18-12.
Bjerringbro FH slap ikke grebet det første kvarter af 2. halvleg, hvor der blev lukket godt af i forsvaret og i angrebet blev der næsten scoret på samlebånd. Stillingen var efter 45 minutters spil en føring på 29-17. De sidste 15 minutter blev på slap line, hvor der blev brændt for meget og forsvaret var for gavmildt. Da haluret viste 60 minutter var stillingen 34-31 til de gæstende bjerringbro-spillere.
Jesper Bangshøi var fuldt tilfreds med sejren over AGF, men var lidt misfornøjet med de sidste spillede 15 minutter. Det er altid svært at holde koncentrationen med så stor en føring på 12 mål, men vi skal helt bestemt være mere til stede, selv med så store føringer, slutter Jesper.
Med 4 kampe og 8 point har Bjerringbro fået en forrygende start på turneringen. Nu venter der en hjemmekamp mod EH Aalborg den 16. oktober i Bjerringbro Kultur- & Idrætscenter.
Målscorerne i torsdagens kamp:
Line Gyldeløve 11
Emilie Bangshøi 6
Marlene Dahlmann 5
Astrid Lynnerup 3
Line Frandsen 2
Louise Søndergaard 2
Iben Lynnerup 2
Sofie Lund Nielsen 2
Clara Bak 1