43-24 over Gudme HK

12. marts 2022

Fremragende kamp af BFH

Det var et rigtigt veloplagt Bjerringbro FH hold der lørdag eftermiddag løb på banen i Ans Idræts- & Kulturcenter mod Gudme HK i 1. division damer.
Allerede fra kampens start viste bjerringbroholdet hvorfor de hører hjemme i top 3 af rækken. Det ene flotte angreb efter det andet rullede af sted mod Gudme HK målet. Dette gjaldt stregmål, contramål og skud fra distancen. Samtidig var der godt styr på fynboerne i defensiven. Man forstår godt at det fynske holds forsvar i store perioder “sejlede” rundt på Tange sø lige ved siden af Hallen.
Hele holdet bidrog til at en 15-3 føring efter tyve minutters spil var en realitet. Resten af halvlegen stod der BFH på, og et drønende langskudsmål fra 10-12 meter af Louise Søndergaard gav en pauseføring på hele 24-10. En 1. halvleg med fremragende kvalitet, gav en overraskende stor føring.
Efter en flot 1. halvleg var det næsten for meget at forlange at 2. halvleg skulle nå samme højde fra hjemmeholdet side. Gudme HK kom bedre med angrebsmæssigt med 14 scoringer. Dette var på ingen måde nok til at forhindre hjemmeholdet i at vinde 2.halvleg med 5 mål til slutresultatet 43-24.
Kampens spiller blev Line Gyldenløve, der fik overrakt en buket blomster. Der burde have været lige så mange buketter som der var BFHer på holdkortet. Alle spillere ydede en toppræstation mod Gudme HK.
Efter kampen kunne holdet glæde sig over den store og flotte sejr. Glæden blev ikke mindre af nyheden om, at EH Aalborg tabte til Roskilde Håndbold. Dette betyder, at Bjerringbro FH blot mangler 2 point i de sidste 2 kampe for at kvalificere sig til oprykningsspillet til LIGAEN. Hjemmekamp kl. 14 på lørdag mod bundholdet Lyngby HK og sidste kamp ude mod SønderjyskE. Der er gode odds for at dette kan lykkes efter indsatsen i dag!
Målscorerne mod Gudme HK
Line Gyldenløve 11
Louise Søndergaard 11
Astrid Lynnerup 5
Marlene Dahlmann 4
Sofie Lund Nielsen 4
Emilie Bangshøi 3
Louise Engstrøm 2
Line Frandsen 2
Sille Cecielle Sorth 1