Astrid Lynnerup også retur til BFH

11. maj 2020

Den 18-årige Astrid Lynnerup vender hjem til barndomsklubben Bjerringbro FH, som hun forlod til fordel for Randers HK for 3 år siden for at spille på et højere niveau som U16 spiller. Hun har som ungdomsspiller i netop Randers HK udviklet sig som en rigtig dygtig fløjspiller på venstre kanten og vist et meget højt potientale.


Hun har været indlemmet i diverse talentsamlinger under Dansk Håndbold Forbund. Har været fast inventar på U19 ligaholdet i Randers HK i sidste  sæson. Desuden har hun fået chancen nogle gange på ligaholdet i Randers HK, hvor hun har gjort en rigtig god figur. Astrid har nogle stærke spidskompetencer i form af hendes gode teknik, hurtighed og afslutninger fra venstrekanten. Disse er jeg sikker på, at hun kan udvikle yderligere i 1. division. En af flere spændende unge spillere på Bjerringbro FHs 1. divisionshold til den kommende sæson, udtaler træner Jesper Bangshøi. 


Astrid udtaler; jeg er rigtig glad og stolt over at få chancen for at starte min seniortid i min barndomsklub. Jeg føler jeg er parat til at tage springet et år før jeg reelt bliver senior. Jeg er dog meget ydmyg overfor det niveau jeg ved BFH har, og de dygtige spillere som er i klubben, og jeg vil naturligvis gøre alt for at prøve at indfri forventningerne. Det bliver rigtig sjovt og rart at trække den blå BFH trøje på igen"


Bjerringbro FH