Beach Handball

22. juni 2017

I weekenden deltog Bjerringbro FH´s U14 drenge i Beach Handball stævnet i Viborg. Der var opsat to Beach baner foran hallen, som senere skal bruges til Generation Handball og vejret var i top med dejlig solskin.


De deltog med to hold og mødte Hammel 1, 2 & 3 samt Ry Håndbold 1, 2 & 3, det blev til 3 kampe pr. hold og det var tætte kampe, det lykkedes at få en sejr mod Hammel’s 2. års. drenge. Kampen endte i shoutout, hvor 2 flotte pioetter gjorde udslaget at drengene fra BFH kunne hive sejren hjem.


Bjerringbro FH havde 2 hold, U18 piger og 1. Div. damer med til DM i Beach Handball, der blev afholdt i Kerteminde den forgangne weekend.


U18 pigerne fik en fornem 2. plads i deres pulje, desværre var det ikke nok til at gå videre, da de andre to´ere var bedre indbyrdes.


Bjerringbro FH´s 1. Div. damer fik en flot 2. plads i deres indledende pulje og gik dermed videre til semifinalen, hvor de mødte Aarhus United som de

desværre tabte til. I Bronzekampen mødte de DHG2 som de vandet over med 2-1 og dermed fik Bjerringbro FH´s 1. Div. damer en flot 3. plads ved DM.


Bjerringbro FH