BFH 1. Div. Damer taber hjemme til VSH

29. oktober 2016

BFH 1. Div. Damer taber hjemme til VSH

Lørdag eftermiddag havde BFH’s 1. Div. Damer besøg i Bjerringbro hallen, da Virum Sorgenfri gæstede det midtjyske. Her blev det til et nederlag på 19-24 til hjemmeholdet.

 

Der blev fløjtet op til kamp kl. 14.00 og det med et hjemmehold, som kom klart bedst ud af omklædningsrummene. De var således foran 4-1 efter de første 10 minutter. Efterfølgende arbejde VSH sig ind i kampen igen og det lykkedes dem at få bragt balance på måltavlen efter 16 minutter ved stillingen 5-5. Herfra fortsatte halvlegen meget lige, hvor de to hold skiftedes til at score. Derfor var det også helt lige op til pausen 9-9. Gæsterne nåede dog at snige et mål ind to sekunder før pausefløjt. Derved kunne udeholdet gå i omklædningsrummet foran med en.

 

Efter pausen fortsatte den tætte spænding i kampen indtil små 10 minutter inde i halvlegen. Her scorede Virum de fem næste mål i kampen og bragte sig dermed i front 13-18 med et kvarter tilbage af kampen. Herefter gik holdene tilbage til at skiftes til at score et mål eller to. Dermed led BFH sæsonens anden nederlag, denne gang med cifrene 19-24, til Virum Sorgenfri Håndbold. Og hvad der lignede en super god sæsonstart har udviklet sig lidt i den negative retning med to nederlag i de sidste to kampe.

 

BFH træner Jesper Bangshøi siger efter kampen:

”Vi får en okay start foran og kommer foran 4-1, herefter lukker vi dem ind i kampen igen fordi vi ikke kan lave mål. Vi har store problemer med at lave mål kampen igennem og når vi så endelig kommer til chancer så brænder vi. Så vores angrebsspil er ikke på niveau længere, det skyldes fejl og dårlige vurderinger, som resulterer i at man kun laver 19 mål og så bliver det svært at vinde. Hvis vi spiller sådan her så får vi ikke så mange point, så vi må op på hesten igen på mandag og så skal vi videre og se frem ad.”

 

BFH-målscorer:

Emilie Bangshøi: 7 mål

Line Gyldenløve: 4 mål

Camilla Sommer: 2 mål

Nanna Frausing: 2 mål

Jannie Havlykke: 1 mål

Kamilla Høgh: 1 mål

Kathrine Pedersen: 1 mål

Rikke Enevoldsen: 1 mål