BFH 1. Div. Damer taber til DHG Odense

25. oktober 2016

BFH 1. Div. Damer taber til DHG Odense

I søndags var BFH’s bedst rangerede kvindehold på tur til Fyn, hvor DHG Odense stod på programmet. Her blev det efter en tæt kamp til et 4-måls nederlag til gæsterne.

 

Søndag kl. 13.30 blev der fløjtet op til kamp i Dalumhallen på Fyn. Her var BFH på besøg hos DHG Odense i kvindernes 1. Division. Gæsterne kom bedst fra start med to scoringer på de første fire minutter. Herefter svarede hjemmeholdet så tilbage med to scoringer de næste fire minutter. Herfra fortsatte kampen meget lige, men også med et minut eller to imellem målene. Dette skyldes delvist brændte chancer og utålmodigt angrebsspil, men også tekniske fejl er her en kilde til de manglende mål. Holdene fulgtes pænt ad og det lignede en pausestilling helt lige 9-9, men med et mål 6 sekunder inden pausen kunne værterne gå til pause foran med 1.

 

Efter pausen kommer Odense foran med to og skaber et lille forspring. Et forspring som voksede sig på 3 mål ved stillingen 16-13. Den dårlige start på anden halvleg fik BFH trænerne til at tage timeout efter bare 12 minutter spil. Dette gav dog pote for med de næste fire mål sendt afsted fra en BFH-hånd lykkedes det at få vent momentum i kampen. Dermed var udeholdet foran med et mål da der resterede ti minutter af kampen. Men med fem minutter var det vendt om og Odense stod med fordelen foran med en. En 2-minuttersudvisning blev derfor dyr for BFH til sidst i kampen. Den udnyttede hjemmeholdet til at bringe sig yderligere foran. Kampen sluttede 24-20 og derned er BFH’s 1. Divisions damer ikke længere ubesejret i denne sæson, efter en ellers rigtig god sæsonstart.

 

BFH træner Jesper Bangshøi siger om kampen:

”Vi følges ad langt hen ad vejen. Begge hold laver få mål i 1. Halvleg. Det skyldes at vi simpelthen brænder for meget og laver alt for mange tekniske fejl, samt dårlige vurderinger i løbet af kampen. Vi rammer et for lavt niveau på dagen til at kunne vinde kampen. Til sidst får vi en udvisning og går frem og satser og det taber vi lidt på. Vi var godt med selvom vi ikke spillede på top niveau, men vi spillede ikke disciplineret nok til at tage sejren, så det var fortjent at de vandt når vi ikke spiller bedre.”

 

BFH målscorer:

Line Gyldenløve: 6 mål

Jannie Havlykke: 4 mål

Lise Sundgaard: 4 mål

Camilla Sommer: 3 mål

Kamilla Høgh: 1 mål

Rikke Enevoldsen: 1 mål

Marie Louise Nissen: 1 mål