BFH 1. Div. Damer taber udekamp

14. januar 2017

Bjerringbro FH’s 1. Div. Damer tabte igen fredag aften, da de besøgte EH Aalborg i Nr. Sundby idrætscenter. Her blev det en sikker hjemmesejr på 33-17.

 

Fredag aften kl. 19.00 blev der fløjtet op til kamp mellem EH Aalborg og Bjerringbro FH. Her var det hjemmeholdet der kom bedst fra start. For med både første og andet mål kampen fik de allerede her etableret et lille hul ned til BFH. Et hul som holdt til 5-3 efter 12 minutter. Her brændte gæsterne flere og flere af deres chancer, som resulterede i at, hjemmeholdet for alvor trak fra til stillingen 10-4 med 6 minutter til pausen. Her fik BFH dog lidt gang i scoringerne, dog blev det kun til to af slagsen frem mod pausen. Dermed kunne fredagens hjemmehold gå til pausen foran 14-6.

 

Efter pausen var det dog gæsterene der kom bedst fra start. Her nettede de to gange som det første hold og fik dermed hentet lidt ind på Aalborgs forspring. Det skræmte dog ikke Aalborg, som igen begyndte at trække fra stille og roligt. Således stod der 22 – 12 halvvejs i 2. Halvleg. Resten af havlegen var en fortsættelse af kampen, hvor værterne fik løbet kontra når BFH brændte på deres chancer. Dermed endte kampen 33-17 og de to point blev i Nordjylland. Dette betyder at, Aalborg gå op foran BFH i tabellen, som dermed nu ligger i nedrykningsspillet.

 

BFH træner Jesper Bangshøi udtaler om kampen:

”Det er op ad bakke. Det blev et stort nederlag igen. Vi havde igen store udfordringer med at score, for selvom vi spiller os til gode chancer, så formår vi ikke at udnytte dem, og når vi brænder så meget så bliver det svært. Der må vi erkende at, når vi kun scorer 17 mål, så vinder man ikke nogle kampe. Skal man finde det positive, så spiller vi bedre og kommer til flere chancer end sidste weekend mod Ajax. Vi laver også langt færre tekniske fejl. Vi brænder til gengæld for meget.”

 

BFH målscorer:

Jannie Havlykke: 6 mål

Line Gyldenløve: 4 mål

Lise Sundgaard: 3 mål

Katrine Pedersen: 2 mål

Emilie Bangshøi: 1 mål

Marthe Berger: 1 mål