BFH 1. Div. damer tabte vigtig hjemmekamp

24. januar 2017

Bjerringbro FH’s 1. Divisions damer tabte lørdag eftermiddag en kamp om vigtige point hjemme i Bjerringbro hallen. Her blev det til et 5-måls nederlag til Lyngby HK.

 

Lørdag eftermiddag kl. 14.00 blev der atter fløjtet op til kamp i damernes næstbedste række. Her stod BFH klar til at modtage Lyngby og kæmpe om to vigtige point i bunden af 1. Division. Her startede holdene meget jævnbyrdigt ud. Således fulgtes de ad hele halvlegen, hvor det største forspring holdene imellem var på 2 mål. Her var det BFH der først kom foran, men de formåede ikke at udbygge det lille hul til et forspring. Hen i mod slutningen af halvlegen var det så Lyngby der kom foran. Det var de resten af tiden indtil pausen. Holdene kunne derved gå i omklædningsrummene ved stillingen 10-11, efter en meget lige 1 halvleg.

 

Efter pausen var det Lyngby der kom klart bedst fra snakke i omklædningsrummet. De lukkede fuldstændigt af i forsvaret samtidigt med, at de stille og roligt fik scoret et par gange i den modsatte ende. Efter de først 10 minutter af 2. Halvleg stod der således 11-16 på måltavlen. De næste 4 minutter blev ikke bedre for hjemmeholdet. Her fortsatte gæsterne i samme stil og udbyggede deres føring til 9 mål. En føring der holdt til de sidste 10 minutter hvor BFH begyndte at hale lidt ind på udeholdet, men det var ikke nok for, at hente forspringet inden slutfløjt. Dermed led de blå endnu et nederlag med cifrene 24-29.

 

BFH træner Jesper Bangshøi siger om kampen:

”Det var helt lige i første halvleg. Vi står godt i forsvaret, men vi brænder for meget. Vi skulle have ført til pausen. Så taber vi for stort i starten af 2. Halvleg, som gør vi halter bagefter. Vi eksperimenterer for at komme tilbage i kampen, men det koster og så bliver det lidt svært. Vi spiller os til mange gode chancer, men vi brænder bare. Vi laver ikke så mange tekniske fejl og det er positivt, så det tager vi med til næste kamp.

 

 

BFH målscorer:

Line Gyldenløve: 8 mål

Kamilla Høgh: 4 mål

Nanna Frausing: 3 mål

Marthe Berger: 3 mål

Jannie Havlykke: 2 mål

Lise Sundgaard: 2 mål

Maria Aagård: 1 mål

Katrine Pedersen: 1 mål