BFH i TOP 3

23. oktober 2021

Sejr i en flot kamp mod Vendsyssel Håndbold

Bjerringbro FHs 1. divisionsdamer rejse sig flot efter sidste weekends nederlag til EH Aalborg i lørdagens kamp mod Vendsyssel Håndbold. I en spændende kamp vandt hjemmeholdet 32-30 efter 16-16 ved pausen.
Inden dagens kamp var spørgsmålet, om holdet kunne finde tilbage på sporet og besejre Vendsyssel Håndbold. Hjemmeholdet startede kampen bedst og fik hurtigt skabt sig en føring på 6-3, men udeholdet fik kontakt ved 7-7 efter et kvarters spil. Det sidste kvarter af første halvleg var der føringer til begge hold med et mål. Spillemæssigt en rigtig fin første halvleg af begge hold. Hjemmeholdet kunne godt have gået til pausen med en lille føring, men halvlegen sluttede 16-16.
Bjerringbro FH kom ud til anden halvleg med en god indstilling, og det var tydeligt at se, at holdet ikke ville lade gæsterne komme ind i kampen, selvom de var hjemmeholdet fysisk overlegne. Midt i 2. halvleg bragte hjemmeholdet sig på 28-22 og alle troede “den kamp” var hjemme. Men ganske hurtigt fik Vendsyssel Håndbold “tur” i afslutningerne og fik reduceret til 29-27 med godt fem minutter igen. Hjemmeholdet havde for alvor lukket gæsterne ind i kampen med et par dårlige afslutninger og tekniske fejl. Det trak op til en gyserafslutning af de helt store. De sidste 3 minutter satte spillerne for alvor publikum på pinebænken. Et par afgørende redninger i målet af Julie Stokkendal og 2 vigtige scoringer af Emilie Bangshøi og Line Gyldenløve gav hjemmeholdet en meget velfortjent sejr. Med sejren deler Bjerringbro FH 1. pladsen med SønderjyskE og Roskilde Håndbold. Alle 3 hold har 10. point for 6 kampe.
Hjemmeholdet spillede en rigtig flot kamp, hvor alle ydede en stærk indsats. Dog havde forsvaret det lidt svært mod de store, stærke spillere fra Nordjylland. Det var især bagkæden, (Christina Pedersen 11 mål), der voldte hjemmeholdet problemer.
Angrebsmæssigt havde hjemmeholdet godt gang i målscoringen. BFHerne havde også en stærk trio i form af Louise Søndergård, Line Gyldenløve og især Line Frandsen, der fik mange klø mod det fysiske stærke udeholds forsvar. Selvom hun kun fik scoret 2 mål, var hun arkitekten i hjemmeholdets bagkæde. Hendes bedste kamp til dato i sæsonen gav hende også titlen som “Kampen spiller”.
Målscorerne for Bjerringbro FH
Line Gyldenløve 12 - (7 på straffekast)
Louise Søndergaard 9
Astrid Lynnerup 3
Marlene Dahlmann 2
Line Frandsen 2
Louise Engstrøm 2
Sofie Lund Nielsen 1
Emilie Bangshøi 1