Kampens spiller mod EH Aalborg

BFH nederlag til EH Aalborg

16. oktober 2021

BFH nederlag til EH Aalborg 32-38

Efter 4 kampe uden nederlag skulle Bjerringbro FHs 1. divisionsdamer i lørdagens kamp i Bjerringbro Idræts & Kulturcenter møde EH Aalborg. Hjemmeholdet tabte desværre kampen med 38-32 efter 20-20 ved pausen.
Hjemmeholdet startede ellers fint med 2 hurtige scoringer. Aalborgholdet svarede dog igen med at bringe sig foran med 8-3. Dette tvang træner Jesper Bangshøi til en Team Timeout. Hjemmeholdet fik halet en smule ind på EH Aalborgs store føring i løbet af halvlegen og kunne gå til pause med 20-20. Det var angribernes 1. halvleg. Flotte mål fra begge hold. Men, hvor var forsvarsspillet henne? Forsvarerne var hullet som en si. Ingen tacklinger, ingen parader og ikke nogen redninger fra keeperne. Men underholdende var det!
I starten af 2. halvleg kom Bjerringbro FH godt i gang med 2 scoringer, men som i 1. halvleg kom udeholdet alt for let til scoringerne. Forsvarsspillet var ikke blevet bedre efter pausen. Begge hold var stadig gavmilde, og dette betød at stillingen var 30-30 med 10 minutter tilbage af kampen. Herefter overtog udeholdet taktstokken og bragte sig foran med 31-34. Dette hul formåede hjemmeholdet ikke at lukke, selvom man forsøgte 7 mod 6 spillet. Et par fejlafleveringer gjorde problemerne endnu værre for hjemmeholdet, og EH Aalborg kunne vinde med 38-32.
Trods nederlaget var der enkelte lyspunkter. Den unge fløjskytte Astrid Lynnerup blev sendt på banen efter et kvarters spil. Hun sagde tak for tilliden og kvitterede med en fin kamp og 5 flotte scoringer. Det sidste mål var en ren perle med “gevindskruet bold”.
Line Gyldenløve leverede som næsten sædvanlig også en stor kamp og blev også kåret som kampens spiller. Hun scorede 14 mål.
På lørdag spiller Bjerringbro FH igen på hjemmebane. Her kommer Vendsyssel Håndbold på besøg.
Vi må håbe at forsvaret er mere stabilt om en uge!
Målscorerne i kampen mod EH Aalborg
Line Gyldenløve 14
Asrid Lynnerup 5
Louise Søndergaard 5
Sofie Lund Nielsen 3
Louise Engstrøm 2
Line Frandsen 2
Marlene Dahlmann 1