BFH’s 1. Div. damer på tur til Sjælland

23. februar 2017

Lørdag morgen drager Bjerringbro FH’s 1. Divisions damer til Sjælland. Her venter TMS Ringsted i det der tegner til en svær udekamp.

 

Lørdag står den på Sjællandstur for BFH’s bedste damehold. De drager til Midtsjælland for, at spille en kamp om vigtige point i den tætte midtersektion af rækken. Ringsted har præsteret lidt blandet efter julepausen. De har spillet tætte kampe, hvor de har vundet 3 og tabt 4. Sejrene er kommet mod nogle af topholdene, mens nederlagene er blevet inkasseret til hold, som ligger under Ringsted i tabellen. Holdet ligger pt. På 6. Pladsen med 21 point. Dermed ligger de kun fire point foran lørdagens modstander og nedrykningsspillet.

 

BFH kommer til kampen med en storsejr i nærmeste hukommelse. Holdet har ikke tabt i de sidste tre kampe, hvor det er blevet til to sejre og en uafgjort. Dette har været resultatet af en periode med slid og hårdt arbejde, som begyndte efter julepausen, hvor det er gået bedre og bedre fra kamp til kamp. Denne udvikling skulle holdet gerne fortsætte, når de lørdag eftermiddag løber på banen i forsøget på, at hente yderligere to point til det efterhånden tætte regnskab. BFH ligger af point med Vendsyssel, som ligger på 9. Pladsen, som sikrer deltagelse i 1. Division efter sommerferien og et enkelt point fra 8. Pladsen, samt yderligere et point fra 7. Pladsen. Dermed er intet afgjort endnu med seks kampe tilbage af sæsonen.

 

BFH træner Jesper Bangshøi siger frem mod kampen:

”Vi skal se om vi ikke kan fortsætte vores gode stime med tre kampe i streg med point. Det bliver en lidt anden og lidt sværere opgave end den vi havde sidste weekend. Det er et godt hold med nogle gode backs og så har de oprustet på højrefløj, så de nu er godt besat over hele linjen. Men vi skal igen have fokus på os selv. Vi er klar, så vi satser på at vi kan drille dem og tage de to point. Vi kan slå alle hold, men vi kan også tabe til alle hold. Alle point er livsvigtige for os, så det er nogle yderst vigtige kampe vi spiler fra nu. Vi skal blive ved med, at omsætte vores chancer og score oppe i de høje 20’ere, men basen er vores forsvar hvor vi har fået lukket godt af og hvis vi kan det igen, så ser det fornuftigt ud. Vi har revanche til gode efter et 10-målsnederlag på hjemmebanen, det vil vi gerne bevise, at vi er bedre end.”


Bjerringbro FH

V/Mathais Halskov