BFH’s 1. Div. damer spiller vigtig hjemmekamp

17. februar 2017

Lørdag eftermiddag spilles der om to enormt vigtige point i damernes 1. Division. Her tager Bjerringbro FH hjemme i mod Aalborg HK

 

Lørdag kl. 14.00 spilles der igen håndbold i landets næstbedste damerække. Her kommer bundproppen Aalborg HK på besøg i Bjerringbro idrætspark. Aalborg har kun fået tre point i indeværende sæson, via 1 sejr og en uafgjort, begge i efterårssæsonen. Holdet har tabt de seneste otte kampe og har ikke været i nærheden af en positiv stime hele sæsonen. De har dog præsteret et par tætte nederlag, hvor de lige har manglet det sidste. Holdet ligger pt. 12 point fra deres eneste chance for, at blive i 1. Division. Og med 7 kampe tilbage kræver det mere end et mirakel hvis det skal være en realitet.

 

BFH kommer til kampen i en periode, hvor spillet er blevet forbedret fra jul og frem. Det har resulteret i tre point i de sidste to kampe og en bedre moral i truppen. For trods den lidt sløve start på forårssæsonen har lørdagens hjemmehold arbejdet hårdt får, at få vent skuden og finde det gode spil frem i alle 60 minutter. Det har lykkedes de sidste par kampe og det har løftet humøret og troen hos pigerne. Dette får de brug for når de går ind i den sidste periode af sæsonen, hvor hvert point kan være afgørende. Derfor er det også to yderst vigtige point der er på spil i weekendens kamp. BFH er pt. 2 point fra 9. Pladsen som sikrer overlevelse i 1. Division.


BFH træner Jesper Bangshøi siger frem mod kampen:

”På papiret er det en kamp vi skal vinde, men de kan jo være svære. Det gælder om, at komme til kampen med den rigtige indstilling. Vi skal have forsvaret til, at stå godt, hvilket gerne skulle resulterer i nogle kontra mål. Det er et hold, som svinger meget i niveau og hvis man ikke er der på dagen, så kan man tabe til alle og det vil være surt at smide point til Aalborg HK, i den kamp vi er endt i. Vi skal undgå pladsen, som giver direkte nedrykning. Vi håber der kommer nogle mennesker i hallen og støtter os. Jeg er sikker på at pigerne nok skal leverer og give de to point.”


Så kom i hallen og støt pigerne til de to point.