BFH’s 1. Div. Damer taber hjemme til TMS Ringsted

14. november 2016

BFH’s 1. Div. Damer taber hjemme til TMS Ringsted

Lørdag eftermiddag spillede Bjerringbro FH’s bedste damehold hjemme, hvor de tog i mod TMS Ringsted i en kamp om to gavnlige point.

 

Lørdag kl. 14.00 blev det fløjtet op i damernes næstbedste række i Bjerringbro hallen. Her tog hjemmeholdet i mod TMS Ringsted, som havde et point mere end BFH. Dermed kunne en sejr til hjemmeholdet vænne rundt på stillingen, men sådan skulle det ikke gå. Udeholdet kommer bedst fra start og fører med 1-2 mål i starten af kampen og efter 8 minutter tager BFH bænken time out nede 2-5. Time out’en får sparket gang i hjemmeholdet, som får arbejdet sig ind på gæsterne. Og efter det første kvarter var det igen helt lige på måltavlen 7-7. Men så trykkede TMS på speederen og med 7 mål på ti minutter uden et modsvar fra hjemmeholdet slog gæsterne et stort hul, så der nu stod 7-14. Det fik igen BFH trænerne til at lægge der grønne time out kort på dommerbordet med 5 minutter til pause. Det fik hjemmeholdet lidt i gang igen, men klart med gæsterne i teten. Således kunne de to hold gå til pause ved stillingen 9-18.

 

Efter pausen skulle BFH forsøge at indhente det store hul, som gæsterne havde opbygget i løbet af første halvleg. Det lykkedes dog ikke for hjemmeholdet, men de fik skabt en mere jævn anden halvdel af kampen en den første. De to hold skiftedes til at score et mål eller to, men ingen større målstimer. Dermed forblev gæsternes forspring på 9-10 mål halvlegen igennem. Da dommerne fløjtede af stod der således 21-31 på måltavlen og BFH kunne gå i omklædningsrummet efter nogle hårde 60 minutter. Holdet har nu 9 point i 8 kampe og er placeret på 8. pladsen, men holdet er kun 1 point efter SønderjyskE på 4 pladsen.

 

 

BFH målscorer:

Jannie Havlykke: 6 mål

Line Gyldenløve: 4 mål

Lise Sundgaard: 4 mål

Kamilla Høgh: 3 mål

Nanna Frausing: 2 mål

Emilie Bangshøi: 1 mål

Marie Louise Nissen: 1 mål