BFH’s 1. Div. damer til svær udekamp

9. februar 2017

Søndag formiddag drager BFH’s 1. Divisions damer igen ud i det danske land. Denne gang går turen til Virum, lige nord for hovedstaden.

 

Søndag kl. 15.00 fløjtes der op til endnu et vigtig opgør for Bjerringbro FH’s damehold i 1. Division. Denne gang er det en svær udekamp mod Virum-Sorgenfri Håndbold, som står på programmet. VSH indtager rækkens 13. Plads og er dermed placeret næstsidst. Holdet har 9 point, som de har skrabet sammen via 4 sejre og en uafgjort. Dette gør at de resterende 13 kampe de har spilet er endt med et nederlag. VSH har ikke fået et eneste point i det nye kalenderår, så holdet er i stærk mangel på point, i forhold til at undgå nedrykning.

 

BFH kommer til kampen med en frisk sejr i bagagen. Denne har skabt ny tro og glæde i truppen. Sejren kom som forløsningen på en svær periode efter julepausen, hvor holdet kom skidt fra start, men efterhånden fik forbedret sit spil mere og mere. Dermed er det også et udehold i fremgang, som indtager Virumhallerne søndag eftermiddag. Med lørdagens sejr medbragte også to vitale point til holdets konto. BFH ligger pt. På 11. Pladsen i divisionen, men de er kun to point efter Horsens på 8. Pladsen. Dermed kan en sejr i weekendens kamp muligvis bringe holdet væk fra nedrykningsspillet.

 

Sidst de to hold mødtes løb VSH med en sejr på fem mål, 19-24, dermed kæmper BFH for revanche i søndagens opgør.


BFH træner Jesper Bangshøi siger frem mod kampen:

"Vi skal ride videre på bølgen med en sejr. Men det er en svær udebane. Vi har altid haft svært ved at få point og altid spillet tætte kampe derovre, så det bliver ikke nemt. Men vi tror på at vi kan tage de to point og med et god disciplineret forsvar så har vi taget det første skridt på vejen. De har lukket en del mål ind på det sidste og har svinget lidt i niveau, men de kommer helt sikkert med alt hvad de har, så vi skal være oppe på dupperne. I angrebet skal vi være tålmodige og disciplineret og så skal vi koncentreret i alle 60 minutter. Vi har revanche til gode, så den går vi efter at nappe."