BFH’s 1. Div. Damer udekamp mod Fredericia HK

1. december 2016

Søndag eftermiddag er BFH’s 1. Divisions damer taget til Fredericia, hvor der venter en svær udekamp mod rækkens nr. 3.

 

Søndag kl. 16.00 spiller Fredericia HK mod Bjerringbro FH i T-Hansen arena. Her mødes rækkens nr. 3 mod rækkens nr. 8. Trods forskellen i rækken er der kun tre point imellem de to hold, hvilket beviser, at det er tæt i den øvre halvdel i rækken. Søndagens hjemmehold har i sæsonen vundet syv kampe og tabt de resterende tre. De tre nederlag er kommet til de to tophold, samt Ringsted, som pt ligger på 4. Pladsen. Fredericia kommer til weekendens kamp med fire sejre i streg og er dermed inde i en god stime med massere af selvtillid. Holdet scorer ca. 25 mål pr. Kamp og lukker ca. 24 ind. Dette er dog gennemsnitligt, så holdet spiller sjældent tætte kampe.

 

Bjerringbro FH kommer til kampen med en tiltrængt sejr over topholdet fra Roskilde i sidste weekend. Dette var første sejr i seks kampe og forhåbentlig starten på en god stime fra de blå-blusede. Pigerne skal ud og have point for, at beholde kontakten til holdene i den øvre halvdel af rækken. Samtidig kan de to point resulterer i at holdet avancerer en placering eller tre opad i tabellen. Sidste år endte de to indbyrdes kampe med to smalle sejre til Bjerringbro, men Fredericia er blevet væsentligt bedre i denne sæson.

 

BFH træner Jesper Bangshøi udtaler inden kampen:

”Igen et tophold. Sidste år lå de i den nedre halvdel og nu er de i top tre, så det bliver noget af en mundfuld. De har ikke lavet de store udskiftninger inden sæsonen, men har alligevel fået en spiller til truppen, som laver rigtig mange mål. Vi vil igen prøve at tage kampen op og så skal vi spille noget rigtig godt angrebsspil for, at åbne deres forsvar. Vi tror på det og vil forsøge at arbejde videre på det fra sidste weekend, men vi skal spille op til vores bedste for, at få de to point med hjem.”